Naturlich: un nou magazin la Promenada Mall Braila


* Naturlich, magazinul tău de mobilă şi decoraţiuni interioare, este acum si  în Brăila
 Joi, 9 mai 2013, la ora pranzului se deschide un nou magazin în complexul comercial Promenada Mall Brăila – Carrefour. Practic, un nou concept de retail de mobilier şi decoraţiuni va fi disponibil prin showroom-ul Naturlich – pagina web la http://www.naturlich.ro/ –  al producătorului român de mobilier Larix. Situat în incinta Promenada Mall Brăila, Naturlich dispune de un spațiu modern de peste 3.300 metri patrati, aici produsele putand fi văzute şi testate în varii situaţii ambientale.
Astfel, Naturlich încheie la Brăila a treia investiţie după Tîrgu Mureş şi Sibiu, alocând celui mai nou spaţiu un buget de 300.000 euro, totalul investiţiilor din 2013 ridicându-se la 800.000 euro.   Naturlich
Compania este deja prezentă în Cluj, Baia Mare, Alba Iulia, Târgu Mureş, Sibiu, Bistriţa, Piteşti, Oradea şi Mediaş, dispunând de un spaţiu total de peste 20.000 metri patrati in showroom, în care se comercializează peste 7.000 de articole, furnizate de peste 90 de furnizori – români şi din străinătate.
Determinare pentru a finaliza acest proiect de expansiune ne dă faptul că produsele Naturlich, realizate în fabricile noastre de la Reghin, sunt apreciate în foarte multe ţări europene în care exportăm lunar peste 20.000 de piese de mobilier”,  precizeaza Bereczki Zsolt.
Una dintre noutatile de gen aduse de Naturlich la Braila este brand-ul Cadoro Mobili: produse de bucătărie şi mobilier premium.
Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.