Saptamana europeana a tineretului, 2013: 26 mai – 2 iunie


Săptămâna Europeană a Tineretului, 26 mai – 2 iunie 2013, pune accentul pe participarea cetățenească activă a tinerilor în societate. Sute de evenimente vor fi organizate în cele 27 de țări ale UE, precum și în Croația, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Elveția și Turcia. Săptămâna tineretului de anul acesta sărbătoreste, de asemenea, aniversarea de argint a sprijinului oferit de UE tinerilor, care a ajutat aproximativ 2,5 milioane de tineri și tineri lucrători să participe la schimburi transfrontaliere, la Serviciul European de Voluntariat și la alte activități educative nonformale.  SET 2013

Comunicatul de presă integral se găsește în pagina http://ec.europa.eu/romania/news/27052013_alegeri_europene_ro.htm  dupa cum ne anunta Roxana Morea – consilier de presa la Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Mai multe despre manifestare la http://www.youthweek.eu/  – in pagina dediacta ei in site-ul Uniunii Europene.

N.aut. In acest context se desfasoara si multe dintre activitatile din Romania, evident ca unele dintre ele au doar caracterul cunoscut – acela de a sublinia Ziua Tineretului – 2 iunie- si de a le da ocazia adolescentilor, elevi, studenti si nu numai sa se manifeste public asa cum fiecare dintre ei poate mai bine si mai frumos. Daca va considerati insa tineri, lasati-i pe ei, pe tineri, mai des sa se exprima, dati-le sansa sa invete mai mult si corectati-i doar atunci cand gresesc profund… In rest, lasati-i sa fie ei insisi, pentru ca prea mult comunismul a crezut ca stie ce face si a mutilat suflete, vieti, caractere!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.