Concurs de pescuit sportiv la Braila – Cupa PSD


* Inscrierile se fac la sediul PSD Braila, pana pe data de 28 iunie 2013, ora 19.00

afis pescuit TSD Canalul Termocentralei Chiscani va găzdui, sâmbătă, 29 iunie 2013, Cupa PSD la Pescuit Sportiv. Sunt aşteptaţi să se înscrie toţi brăilenii interesaţi, indiferent dacă sunt sau nu membri de partid, cu condiţia să se înscrie la concurs la sediul Partidului Social Democrat (PSD). Înscrierile se fac pe bază de buletin sau carte de identitate, la sediul PSD de pe Bulevardul Al. I. Cuza, zilnic, până pe data de 28 iunie 2013, între orele 9.00-12.00 şi 16.00-19.00.

Concurenţii vor fi aşteptaţi, sâmbătă dimineaţă, la ora 5.30, în faţa sediului PSD. Organizatorii asigură transportul până la locul de desfăşurare a competiţiei. În concurs este permisă folosirea unei singure undiţe, dotată cu un singur cârlig. Peştii capturaţi vor putea fi ţinuţi în juvelnic din material textil.

Concursul se desfăşoară pe o singură manşă, de aproximativ patru ore, între 8.00 şi 12.00. La final se vor cântări peştii din juvelnicul fiecărui concurent.

„FIR ÎNTINS!”, este mesajul organizatorilor catre participanti si, de ce nu, alti „co-echipieri” in calitate de… sustinatori/ chibiti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.