Intalnire cu prieteni la Braila, de Ziua Dunarii


* In principal, cu Gabriel Lala de la Asociatia Clubul de turism „Proilavia’ si Codruta Nedelcu de la ARIN am discutat despre problemele batranului fluviu si ale locuitorilor riverani

Cum spuneam la https://brailachirei.wordpress.com/2013/06/28/intalnire-pentru-ziua-dunarii-29-iunie/, ne-am intalnit sa cinstim Ziua Dunarii – 29 iunie. A fost o reuniune de prieteni, mai vechi, mai noi – unii foarte noi, la terasa „Dream” din imediata vecinatate a Hotelul „Traian”, in municipiul Braila – vineri, 28 iunie 2013.

Au fost prezenti prieteni si membri ai Asociatiei Clubul de turism „Proilavia” – coordonator Gabriel Lala – si organizatiei ARIN – coordonator Codruta Nedelcu.

Am discutat, pe bune, despre Dunare si cat de mult ne pasa – sau nu – astazi de batranul fluviu, cat de mult ne implicam – sau nu – in activitati cu adevarat folositoare in genul celor de voluntariat (n.aut. Nu cele de „ecologizare’ in care adunam gunoaiele pe care firmele de salubritate, platite din buget, ar trebui sa le adune…). Atat Codruta Nedelcu, dar si Gabriel Lala au povestit cate ceva despre activitatile derulate de asociatiille lor.

100_4024 Concluziile au fost pe masura: ar trebui sa facem mai multe asemenea reuniuni, ba chiar si actiuni concrete – poate un Falsh mob, o expozitie interactiva sau mai multe … ceva oricum vom face! Veti vedea!

Am postat imagini de la intalnire si la https://www.facebook.com/media/set/?set=a.484844048274856.1073741869.196618800430717&type=3 pe pagina din reteaua de socializare Facebook a revistei mele (a.aut. Armanda Filipine), revista de cultura si informatie „Braila Chirei’

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.