Vreti turism? Asociatia „Proilavia” va asteapta in vacanta!


* Incepe scoala de turism si aventura Proilavia 2013

Pentru cei care au intrat in vacanta ori concediu avem o propunere care vine de la Gabriel Lala – presedinte Clubul de turism „Proilavia”Braila (site la www.proilaviabraila.yolasite.com): „Sper ca veti face alegeri bune cu privire la drumetiile/ excursiile pe care le doriti. Daca aveti nevoie de sfaturi… va ajut cu mare placere!!! In special trasee montane!”

scoala de turism   Astfel, Asociatia de turism „Proilavia” continua sa deruleze proiecte si actiuni folositoare adresate unui grup tinta divers si numeros. In aceasta saptamana incepe Scoala de turism si aventura Proilavia 2013 (atasat afisul… Clubul face si reduceri…!), cu test final in Muntii Macinului – rezervatie naturala care dispun de o echipa de specialisti prietenoasa, dornica de noi prieteni! Daca va intereseaza sau aveti prieteni/ tineri dornici, sunteti bineveniti!

 * * *

Recent, s-a finalizat Proiectul „Treburi vechi la vremuri noi” (gasiti amanunte si in revista de cultura si informatie „Braila Chirei” la https://brailachirei.wordpress.com/2013/07/05/proiect-treburi-vechi-la-vremuri-noi-la-final/), finantat de Comisia European, prin Programul Tineret in Actiune, al carui scop a fost cresterea competentelor antreprenoriale si lucru in echipa pentru 18 tineri din comuna braileana Viziru. In proiect s-a realizat si un studiu privind viata la tara-care il gasiti aici http://www.treburi-vechi-la-vremuri-noi.blogspot.ro/

iar filmul proiectului este postat la http://www.youtube.com/watch?v=pyTpPULfOps&feature=youtu.be

Un alt proiect interesant s-a desfasurat in perioada 3 – 8 iulie 2013 – „Europa verde”, o campanie-concurs de colectarea de materiale reciclabile (hartie,carton, pet) adresata scolilor. Proiectul a fost initiat de Centrul de informare „Europe Direct” Braila, iar „Proilavia” a fost partener. Primele trei clase de elevi castigatoare au beneficiat de cate o drumetie gratis la munte: drumetie la Vulcanii Noroiosi, Manastirea Ciolanu si schitul Cetatuia, doua drumetii in Muntii Macinului, pe varful Tutuiatu (cel mai inalt varf din Dobrogea- 467m) si la Manastirea Macin. La www.picasaweb.google.com/proilaviabraila gasiti imagini din drumetiile mentionate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.