In premiera: Mireille Mathieu va concerta la Bucuresti


* Evenimentul este programat pentru 24 martie 2014, la Sala Palatului

Mireille Mathieu poster    Una dintre cele mai populare cantarete de origine franceza, MIREILLE MATHIEU – care isi serbeaza anivesrsarea in data de 22 iulie ( Mireille Mathieu s-a născut pe 22 iulie 1946, într-o familie numeroasă, cu 14 copii, ea fiind cea mai mare. Monique, Christiane, Marie-France, Réjane, Régis și Guy (gemeni), Roger, Jean-Pierre, Rémy, Simone, Philippe, Béatrice și Vincent sunt cei 13 frați și surori ai săi. Avea patru ani când a cântat în public pentru prima dată, în timpul unei slujbe în miez de noapte. De la 14 ani a lucrat în fabrică, pentru a-și ajuta familia și a-și plăti lecțiile de muzică. Sensibilă, dar și tenace s-a prezentat de trei ori succesiv la concursul „Se cântă în cartierul meu”, organizat de Primăria din Avignon, și abia a treia oară îl câștigă cu cântecul „La vie en rose”, pe care-l cântă la toate concertele. Susținută de Primărie, participă la o emisiune a televiziunii franceze „Télé Dimanche”, în 1965, când este descoperită de toată Franța interpretând cântecul idolului său Edith Piaf, „Isabelle”. Tatăl său, Roger, visa să devină un mare cântăreț, mai ales că avea o voce de tenor, dar vremurile erau grele. Abia când Mireille a împlinit 15 ani, familia s-a mutat într-un apartament de cinci camere. ” A fost cea mai frumoasă zi din viața mea”, povestește mai târziu Mireille, „și pentru prima dată am făcut o baie. A fost cea mai incredibilă senzație pe care am trăit-o.” Laure Collière, profesoara sa de muzică, o va accepta și o va susține, neuitând să o sfătuiască în privința meseriei pe care a decis să o aleagă. Aceasta îi spune că pentru a fi cântăreață trebuie să fie solidă, fizic și psihic, dar Mireille îi va răspunde că: „Cine nu riscă nimic nu are nimic!”. Așa că va porni pe drumul ales de ea. A fost descoperită de Johnny Stark, managerul celui mai mare cântăreț la acea vreme, Johnny Hallyday. După apariția sa la televiziune, în 1965 și după debutul de la Teatrul Olympia, a fost imediat declarată succesoarea lui Edith Piaf. Repetiții, ședințe foto, înregistrări, interviuri, lecții de muzică, de dans, de limbă franceză și engleză” – Din Wikipedia) va concerta pentru prima data la Bucuresti in primavara anului viitor.

Dupa cum ne anunta Nicoleta Ion – PR Manager la VreauBilet.ro – intalnirea publicului cu Mireille Mathieu se va concretiza pe 24 martie 2014, data la care artista va pasi pentru prima data pe scena Salii Palatului din Bucuresti alaturi de cei 26 de instrumentisti ai orchestrei sale. Audienta va beneficia de experienta unui spectacol grandios, doua ore exceptionale de muzica live presarate cu melodiile de succes lansate pe parcursul carierei sale, precum „Mon Credo”, „C’est Ton Nom”, „Acropolis adieu”, „Ne me quitte pas”, „Santa Maria” sau „Tous les enfants chantent avec moi”.

Mireille_MATHIEU_24   Activitatea artistica a faimoasei Mireille Mathieu este impresionanta. Pe parcursul celor 48 de ani a lansat nu mai putin de 40 de albume si a vandut peste 180 de milioane de copii in intreaga lume si este detinatoare a numeroase premii importante. A sustinut concerte pe tot globul fiind ovationata la scena deschisa de milioane de spectatori, a inregistrat 1200 de melodii in 11 limbi straine si a colaborat cu mari nume ale cantecului francez si internationalCharles Aznavour, Paul Anka, Placido Domingo, Julio Iglesias, Tom Jones si multi altii.

Biletele pentru concertul Mireille Mathieu de la Bucuresti au fost puse in vanzare la preturi variabile in functie de categoria de loc, respectiv cu preturi intre 500 lei (categoria VIP) si 200 lei, si care pot fi achizitionate on-line prin www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro si de la punctele de vanzare VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, Libraria Mihai Eminescu, sediul Vreau Bilet din str. Moise Nicoara nr.18, de la Sala Palatului.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.