Comisii de dialog la Prefectura Braila


100_9712 Comisie   Astazi, 24 iulie 2013, de la ora 10.00 are loc la sala Rondă a Instituției Prefectului județ Brăila ședința Comitetului consultativ  de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice al județului Brăila, cu următoarea ordine de zi: 1. Evaluarea nevoilor persoanelor vârstnice de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale în sistemul de asigurări de sănătate, în primul semestru al anului 2013; 2. Prezentarea modalităţii de intervenţie în regim de urgenţă în cazul persoanelor vârstnice aflate în dificultate; 3. Diverse.

De asemenea, asa cum ne anunta Mihaela Francisca Dumitru – director Cancelarie Institutie prefect –  tot astazi, miercuri, 24 iulie, are loc de la ora 11.00 – tot la sala Rondă a Instituției Prefectului județ Brăila – ședința Comisiei de dialog social a județului Brăila, cu următoarea ordine de zi: 1. Analiza rezultatelor examenului de bacalaureat din sesiunea iunieiulie 2013; 2. Măsuri întreprinse la nivelul judeţului Brăila pentru adaptarea învăţământului profesional şi tehnic la dinamica economică şi socială a judeţului; 3. Diverse.

Foto din arhiva revistei de cultura si informatie „Braila Chirei’, de la una din sedintele similare unde a participat, impreuna cu prefectul Mihaela Marcu, subprefectul Ionut Grosu, si primarul municipiului – Aurel Gabriel Simionescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.