Fashion (F)Estival, targ la Bucuresti


* Creatii vestimentare, bijuterii handmade, accesorii vintage & cosmetice bio, prezentari de moda, sedinte de make-up in Centrul vechi, La Historia * Intrarea libera, program de vizitare in zilele de 3 si 4 august 2013

Afis FashionFestival_web    Bijuterii handmade, haine vintage, creme bio, obiecte inedite, precum si ultimele creatii ale tinerilor designeri autohtoni, dar si multe alte minunatii pregatite sa reinventeze universul feminine, vin la cel mai inovativ targ al acestei veri – Fashion (F)Estival. Organizatori sunt Art Nation Media si Mercada Communication.

Fashion (F)Estival este un eveniment dedicat verii, care va crea istorie – afirma organziatorii, prin vocea Simonei Dragulescu de la Mercada – gratie multitudinii de produse, curcubeului de culori si talentului participantilor, relevat in fiecare obiect, instrumente perfecte pentru a face din zilele de 3 si 4 august 2013 o experienta de shopping deosebita.

Totul se va petrece intr-o locatie cu traditie din Centrul Vechi al capitalei – La Historia (Str. Sf Dumitru, nr. 3), gazda ce va fi bucuroasa de oaspeti si ii va astepta cu bauturi reci ca gheata savurate intr-o  ploaie fina de stropi de apa. Totodata pe parcursul celor doua zile, intre orele 12.00 -20.00, organizatorii pregatesc surprize pe placul tuturor. De la discounturi spectaculoase si pana la prezentari de moda, sedinte de make-up  sau hair-styling, vizitatorii vor avea toate motivele pentru a-si petrece  zilele libere sub semnul relaxarii, bunei dispozitii si distractiei.

Si inca un cadou de la organizatori! Pentru ca sunt convinsi de interesul masiv, ofera intrarea gratuita!  Pe pagina Facebook la  www.facebook.com/targhandmade gasiti mai multe informatii.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.