Festivalul „Anonimul”, o bucurie pentru cinefili… de 10 ani


* In perioada 9 – 18 august 2013, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii

afis Anonimul 2013  Festivalul international de film independent „Anonimul” a ajuns la editia a X-a si se desfasoara in parioada 9 – 18 august 2013. Ca de obicei, Sfantu Gheorghe este locul unde pasionatii celei de-a saptea arte se depalsaeaz in zona Deltei Dunarii nu neaparat pentru a admira natura in formula atat de rarisima de delta, ci pentru a viziona filme si pentru a intalni actori, regizori, alti reprezentanti ai artei cinematografice – n.aut. (Armanda Filipine, revista de cultura si informatie „Braila Chirei’) Intre noi fie vorba, un domeniu cumva vaduvit in Romania de lipsa salilor de cinema in mediul rural si nu numai, de politica televiziunilor comerciale de a difuza cu predilectie filme din categoria B si C (deci… proaste si foarte proaste).

Mai multe gasiti pe site-ul specializat http://www.festival-anonimul.ro/

dar programul vi-l ofer si aici Program 2013 ANONIMUL, in format PDF – click pe document pentru detalii, cum e si pe site-ul amintit mai sus.

Presedintele festivalului, minunatul actor Marcel Iures, un deschizator de drumuri in materie de tetaru indenedent, fauritorul – la propriu – al Teatrului ACT din capitala Romaniei, Bucuresti (hi! Nu Budapesta, dragi… americani sau alte categorii de straini…) – va fi acolo, la fel si invitatul special, Nuri Bilge Ceylan – regizorul laureat al Marelui Premiu la Cannes, in 2011, pentru pelicula „Once Upon a Time in Anatolia”.

Ca de obicei, programul cuprinde si distractii conexe unor deplasari in perioade de vacanta; jocuri pe plaja, concerte, pescuit, petreceri s.a.m.d. Amanunte pe acelasi site.

N. aut. Si daca nu aveti invitatie ori rezervari – e cam complicat cu cazarea, date fiind conditiile de… Delta, macar va puteti orienta pe program, dati o fuga pentru un singur film, si tot merita banii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.