Concurs „Gh. Naum’, editia a XIX-a la Liceul „Darclee’ Braila


        afis naum, ed XIX         In cadrul manifestarilor cultural artistice organizate de Liceul de Arta „ Hariclea Darclee” Braila in parteneriat cu  Primaria municipiului Braila si Teatrul „Maria Filotti”, in perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2013, se desfasoara fazele finale a doua concursuri de notorietate pe plan national: Concursul Naţional de Grafica „Gheorghe Naum”, aflat la editia a XIX-a, si Concursul Naţional de Comedie „Ştefan Mihăilescu Brăila”- ediţia a IV-a, 2013.  Premierea si vernisajul expozitiei cu lucrarile reprezentative – pe 31 octombrie, la dramaticul brailean. 

             Editia a XIX-a a Concursului National de  Grafica “Gheorghe Naum” se bucura, ca si editiile anterioare – precizeaza echipa organizatorica a liceului brailean, de participarea elevilor de la toate liceele de arta din tara, confirmand numeroase talente care au avut sansa de a fi jurizate de cadre didactice universitare si personalitati ale artei plastice romanesti. Coordonator de proiect si director artistic – prof. Cornelia CONON. 

               Componenta Jurului: presedinte de onoare – prof. dr. Adrian Brăescu, inspector general la Ministerul Educaţiei Cercetării şi Inovării, presedinte Juriu – prof. dr. Mihai Mănescu de la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti; membri – lector. univ. dr.Anca Boeriu de la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, conf. univ. dr. Florin Stoiciu de la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, lector. univ. Ovidiu Ionescu de la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti.

           

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.