PDL Brăila boicotează ședința Consiliului Local Municipal în protest față de abuzurile administrației USL


Consilierii municipali ai PDL Brăila nu au luat parte la ședința Consiliului Local Municipal convocată de primarul Aurel Simionescu pentru astăzi, 30 octombrie, protestând astfel față de propunerile abuzive care se regăsesc pe ordinea de zi. PDL Brăila nu susține prelungirea contractului de concesiune cu Luxten în condiții dezavantajoase pentru administrația locală și pentru brăileni și nici creșterea chiriilor la locuințele ANL pentru toate persoanele peste 35 de ani. Prin aceste două decizii administrația primarului Simionescu dovedește, încă odată, dispreț pentru brăileni și nepăsare față de problemele cu care se confruntă orașul nostru.

Consiliul Local Brăila, în loc să gândească un sistem eficient de colectare a taxelor și impozitelor, mărește chiriile locuințelor sociale. Primarul Simionescu nu vine cu soluții pentru rezolvarea problemelor de iluminat public care afectează multe zone din oraș și favorizează o infracționalitate care ne plasează pe primele locuri în țară, dar propune prelungirea contractului de concesiune cu Luxten. Conducerea administrației locale ar trebui să fie preocupată de rezolvarea situației alarmante a locuințelor rămase fără încălzire în prag de iarnă, de soluționarea problemei câinilor maidanezi, de introducerea utilităților în toate cartierele din Brăila. Niciunul dintre aceste puncte nu se regăsește pe ordinea de zi a Consiliului Local Municipal.

„Chiar dacă neparticiparea consilierilor PDL nu va reuși să întoarcă aceste decizii, considerăm necesar să informăm brăilenii și să tragem un semnal de alarmă asupra abuzurilor pe care le face administrația USL”, se precizeaza in materialul transmis de Alexandru Nazare – presedintele PDL Braila.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.