Zoia Alecu și concertul ”După 40 de ani”


* Au acompaniat-o pe sărbătorită, și i-au fost alături pe scenă Nicu Alifantis, Mircea Vintilă, Adrian Sărmășan, Doru Stănculescu * De asemenea, foștii colegi Crina Mardare, Mişu Cernea, Lisarius, Andrei şi Cristi Komaroni au cântat împreună cu Zoia

Afis_Zoia_40-245x350         Cunoscuta și apreciata cantautoare Zoia Alecu și-a serbat aniversarea, cum altfel, alături de public. Marţi, 19 noiembrie 2013, a susţinut concertul “După 40 de ani” la Cinema Patria din Bucureşti. Invitaţii – cum se vede și pe afiș – au fost Nicu Alifantis, Mircea Vintilă, Adrian Sărmăşan şi Doru Stănculescu.

Concertul aniversar “După 40 de ani” este inspirat de cartea lui Alexandre Dumas “După 20 de ani”. Zoia Alecu a dorit ca acest moment important din cariera sa artistică să fie o frumoasă poveste muzicală despre prietenie, curaj, onoare şi devotament. Nu au lipsit de la concert, fiindu-i alături pe scenă, și cei care i-au fost colegi vreme de 18 ani: Crina Mardare – claviaturi, Mişu Cernea – percuţie, Andrei şi Cristi Komaroni – chitară şi Lisarius – bass. Zoia Alecu, muschetar 19 nov 2013

Zoia Alecu este recunoscută pentru farmecul pieselor folk, iar faptul că toți  de pe scenă s-au costumat în… cavaleri mușchetari a avut, bineînțeles, rolul de a sublinia farmecul și așa evident al muzicii.

A doua fotografie. un colaj, este de pe pagina facebook a artistei

** Iar pentru pasionații… de citit, o sugestie (sau mai multe!) de la Editura Cartier https://cartier.md/carte-autor/alexandre-dumas/ cărți de Alexandre Dumas (24 iul 1802, Franța – 5 dec 1870)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.