Proiect educațional județean ”Cum să avem un stil de viață sănătos”, la Brăila


* Prima activitate are loc miercuri, 27 noiembrie 2013, la Școala Gimnazială Tichilești cu parteneri de la Școala ”Al. I. Cuza” Brăila,  Școala Gimnazială ”Petre Carp”, Școlile Gimnaziale Gropeni și Traian, Crucea Rosie, cabinetul medical din comuna Tichilești

La Școala Gimnazială Tichilești din județul Brăila se derulează miercuri, 27 noiembrie 2013, prima activitate a Proiectului educațional județean ”Cum să avem un stil de viață sănătos”.

Proiectul este coordonat de prof. Bulancea Valentina; participa elevii de gimnaziu îndrumați de prof. Lăzărică Mitica și prof. Stamate Anca Adriana.

Parteneri în cadrul acestui proiect sunt elevii îndrumați de prof. Lazăr Carmen de la Școala Gimnazială Traian, prof. Jipa Roxana de la Școala Gimnazială “Al. I. Cuza” Brăila, prof. Scarlat  Florica și prof. Sandu Anișoara  de la Școala Gimnazială Gropeni, prof. Scarlat Luminița de la Școala Gimnazială ”Petre Carp”, cabinetul medical din comuna Tichilești reprezentat de dr. Vasile Mircea si asistenta medicala Dănilă Valentina și Crucea Roșie.

Fotografie0406      Proiectul vine în întampinarea nevoilor fundamentale de educatie ale oricarui copil, de formare a unui stil de viata sănătos, pentru dezvoltarea armonioasă a personalitatii lui.

N. red. (Armanda Filipine, revista de cultură și in formație ”Brăila Chirei”) Foto de pe site-ul scolii gazdă și organizatoare (http://sctichilesti.webs.com/), de la Sesiunea de comunicări științifice ”Aripi încă vîslind” din 1 aprilei 2013 – Ziua păsărilor

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.