Revelion în stradă: 2014 începe cu muzică și artificii


* București, Brăila, Galați, Ploiești, Timișoara… în toată România oamenii ies în stradă pentru a urmări programul organizat de autorități 

Trecerea dintre ani a început să fie, tot mai mult, o paradă – în exterior – a forței autorităților locale de a mobiliza echipe de artiști carismatici, care să atragă în zone de inetres mari grupuri de oameni. Evident, bugetul alocat își spune cuvîntul.   Spre exemplu, la București – în Piața Constituției – vor fi pe scenă (dacă se respectă cele prezentate în presă) membrii trupei de percuţionişti Barbarossa ( ei prezentînd, în premieră, un spectacol de dans şi jongleriile cu torţe), la miezul nopții jocul de artificii este gîndit pentru 15 minute, apoi vor încinge atmosfera – care, oricum, se anunță mult prea caldă pentru această dată – Loredana, Delia, Puya, Connect-R, trupele Mandinga, Vunk şi Voltaj, dar și What’s Up feat. DeMoga Music, Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko şi Lally.

vh2-de-la-a-la-infinit-dsc2132_56884000         La Brăila, în afara artiștilor locali vor urca pe scena trupa VH 2 (foto de pe site-ul TVR) și Ștefania Rareș Stefania Rares 2 (sursa foto:  http://stefaniarares.blogspot.ro/). Programul începe cu mai bine de două ore înaintea miezului nopții, la trecerea dintre ani vor fi artificii și încă vreo oră și jumătate de muzică în Piața Independenței.

La Ploiești vor fi pe scena exterioară Fuego şi Irina Loghin, Andreea Bănică, Voltaj, Crush şi Alexandra Ungureanu – doar că aici autoritățile au apelat la sponsorizări, nu la bani din bugetul local.

MIchael Bolton           Gălățenii și-au propus să guste din plin farmecul muzicii,  astfel că au invitat să încînte publicul pe Michael Bolton şi pe membrii legendarei trupe Smokie. Smokie 1Smokie 2

Iată ce mai scriu colegii și prietenii de la cotidianul ”Viața liberă” despre întâlnirea cu incontestabilele vedete: ”După-amiază, cu câteva ore bune înainte de marea petrecere, gălăţenii au ocazia să se întâlnească în Shopping City Mall cu trupa Smokie, la o sesiune de autografe. După cum am aflat de la purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Emanuela Turcu, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, le va oferi celebrilor artişti internaţionali, care vor concerta la noi în noaptea dintre ani, câte o Diplomă de onoare şi cheia oraşului”.

Autoritățile din Timișoara au decis că nu e cazul să invite artiști din afara urbei, pe motiv de criză, așa că doar timișorenii vor cînta pentru concitadini. Norocul lor că au artiști de talie, nu glumă!

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.