Demisia prefectului Brăilei, cerută de Partidul Mișcarea Populară


* Viorel Botea – liderul PMP local – spune că iarna grea a afectat grav municipiul și județul, iar autoritățile nu au acționat în consecință 

             După ce ieri, 29 ianuarie 2014, prefectul brăilean Gheorghi Obreja s-a înzăpezit în comuna Gemenele, iar o serie de localități se află în situația disperată de a fi complet izolate, reacția opoziției nu întîrzie să apară.
      ???????????????????????????????       Viorel Botea (foto) – presedintele Organizației Județene a Partidului Mișcarea Populară (PMP )Braila, fost inspector școlar județean, profesor de matematică – .a transmis un comunicat referitor la subiect.
             ”Avand in vedere gravele disfunctionalitati in gestionarea deszapezirii din judetul Braila, Partidul Miscarea Populara, filiala Braila, solicita Guvernului Romaniei demiterea din functie a prefectului Gheorghi Obreja.
             Situatia este dezastruasă atat in  judet cat si in municipiul Braila. Drumurile sunt blocate, rezervele de alimente si carburanti sunt aproape terminate, iar populatia este blocata de zile intregi in locuinte.
            Desi realitatea este puternic cosmetizata si deformata la televiziuni, este de datoria noastra sa spunem adevarul despre incompetenta  administratiei locale si centrale, care, desi are fonduri suficiente, nu isi face datoria si nu are respect si grija fata de oameni”, se subliniază în material.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.