Comisie de dialog social, februarie 2014


* Ședința Comisiei de dialog social a județului Brăila este programată miercuri, 26 februarie 2014, de la ora 11.00

100_971              Miercuri, 26 februarie 2014, de la ora 11.00, are loc ședința Comisiei de dialog social a județului Brăila aferentă lunii în curs.

Reprezentanții instituțiilor membre în comisiei se reunesc la Sala Rondă a Palatului Administrativ brăilean (foto din arhiva revistei Brăila Chirei)

Disuțiile/ rapoartele au loc în conformitate cu următoarea ordine de zi:

1).  Activitatea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Brăila de coordonare și monitorizare a adopțiilor, plasamentelor familiale și a altor forme de ocrotire pentru copiii aflați în dificultate în anul 2013. Prezentarea modalității de cooperare a D.G.A.S.P.C. Brăila cu alte instituții (poliția, unități spitalicești, ONG-uri etc.) cu indicarea dificultăților cu care se confruntă; 2). Derularea programelor naționale de sănătate prin Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Brăila în anul 2013; 3). Diverse

Comisia va fi condusă de Cătălin Ionuț Grosu – subprefectul județului Brăila. Atașez aici și rapoartele (preluate de pe site-ul prefecturii) raport DGASPC Braila, febr 2014 și raport CJAS Braila, febr 2014

Notă: Subprefectul coordonează prefectura brăileană, de la demisia fostului prefect – Gheorghi Obreja (și-a înaintat demisia în 31 ianuarie 2014, în ziua cînd la Brăila sosise Mircea Dușa, ministrul de Interne, după ce a făcut gafa de a se deplasa în județ în cursul săptămînii, în plină vreme groaznică de iarnă – cod portocaliu, cod roșu, vreme care l-a împiedicat (?!) să se mai întoarcă timp de 48 de ore înapoi la post, în municipiu…)

 

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.