Seminar economic pentru tinerii din PDL, la Brăila


* Organizat, pentru tineri democrat-liberali din mai multe județe ale României, de formațiunea politică și Fundaţia “Konrad Adenauer” * Are loc vineri, 14 martie 2014

andreea-paul            Partidul Democrat Liberal (PDL) Brăila şi Fundaţia “Konrad Adenauer” (n.aut. Konrad Adenauer este cancelarul întemeietor al Republicii Federale Germania, mandatul său a fost în perioada 1949 – 1963. Fundația are sediul în Germania și birou la București de unde se realizează și programe pentru Republica Moldova) organizează vineri, 14 martie 2014, un seminar pe teme economice destinat tinerilor democrat-liberali din Brăila şi alte judeţe. Evenimentul, nefiind primul de acest gen, face parte din Programul de Excelenţă în Politică – el îți propune, cum subliniază inițiatorii, să-i pregătească pe tinerii din PDL pentru ascensiunea în cariera politică. Subiectele abordate vor fi multiple, între ele  libera concurenţă şi combaterea monopolurilor, politici de stimulare a competitivităţii economice, politici de reindustrializare, ajutorul de stat în economie. Printre lectori se află și profesorul George Angliţoiu, Andreea Paul (foto, preluare de pe pagina sa web) – deputat şi jurnalistul Cristian Pătrăşconiu.

PDL beneficiază de un sprijin consistent din partea Fundaţiei Konrad Adenauer – asociată Uniunii Creştin Democrate din Germania, partidul cancelarului Angela Merkel. Pe parcursul vizitelor întreprinse în ultima lună de zile la Berlin şi la Dublin am reuşit să concretizăm această colaborare şi prin organizarea acestui seminar la Brăila, tinerii noştri urmând să fie principalii beneficiari ai acestor cursuri. PDL militează pentru înnoirea şi profesionalizarea clasei politice româneşti, iar pentru ca aceste schimbări să aibă loc cât mai repede este nevoie de o pregătire temeinică a tinerilor din partide”, afirmă deputatul Alexandru Nazare – preşedintele PDL Brăila.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.