ROMMEDICA 2014, Targ International de Medicina si Farmacie


* Pina in 29 martie, la Romexpo in Bucuresti

BANNER ROMMEDICA OK           In perioada 26 – 29 martie 2014, in Bucuresti se desfasoara o noua editie a tirgului international de medicina si farmacie ROMMEDICA. Prin organizarea unei noi editii a ROMMEDICA, Romexpo isi propune sa creeze cadrul necesar dialogului de business, sa sprijine si sa promoveze mediul de afaceri din Romania, sustinand astfel companiile si politicile de dezvoltare ale acestora. La http://romexpo.ro/app/webroot/newsletter/2014/100/ gasim programul Targului.

Ca si in anii precedenti, expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul medical, fiind un eveniment adresat medicinei si farmaciei, respectiv firmelor de aparatura si soft medical, companiilor farmaceutice, bancilor si societatilor de finantare si leasing, centrelor medicale private si asociatiilor din domeniu. Editia ROMMEDICA 2014 isi asteapta vizitatorii cu lansari de produse inedite, tehnologii si informatii de ultima ora, totul intr-o atmosfera propice comunicarii si networking-ului„, subliniaza organizatorii.
Pe durata celor patru zile, pe langa vizionarea produselor si echipamentelor expuse, medicii si farmacistii pot participa la conferintele acreditate cu puncte EMC, workshop-urile, cursurile de prim-ajutor si lansarile de carte pregatite de Romexpo cu partenerii sai.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.