Rasplata casniciei longevive: inca 50 de cupluri premiate de Primaria Braila


*Primarul Aurel Gabriel Simionescu le-a inmanat diplome de fildelitate, cate 500 lei si flori  

cupluri 4          La Teatrul “Maria Filotti” din municipiul Braila, in sala de protocol s-a desfasurat in astazi – joi, 17 aprilie 2014 – o noua ceremonie de premiere a cuplurilor care au implinit 50 ani de casnicie. Nu este prima actiune de acest gen din 2014; o intamplare similara a avut loc de Ziua femeii – 8 martie. cupluri 2

cupluri 3       Evenimentul organizat de Primaria Braila a fost onorat de prezenta primarului Aurel Gabriel Simionescu. De altfel, dumnealui a inmanat premiantilor – 50 de cupluri – cecul cu cate 500 lei, diplome de fidelitate si cate o floare. A fost ajutat de reprezentanti ai Directiei Cultura, Invatamant, Sport, Turism – directorul Camelia Gusatu a fost a fost prezenta – si de la Directia de Asistenta Sociala.

Bucuria fericitilor premianti a fost dubla. Astfel, pensionarii au asistat si la un program artistic oferit de artisti de la Casa de Cultura a municipiului.

Prin intermediul Iulianei si lui Liviu Dediu (initiator Club FotoInstant Braila) avem si imagini de la eveniment; le multumim!

* * *

Persoanele care indeplinesc conditiile pentru premierea unei casnicii de durata, respectiv cei 50 ani de casatorie pot depune o cerere la sediul Primariei Braila (Piata Independentei nr. 1), la registratura – parter – sau la sediul Directiei de Asistenta Sociala (Bulevardul Al. I. Cuza nr. 134). Cererea trebuie insotita de copie dupa actele de identitate a sotilor si copie duipa actul de casatorie.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.