Medicul brailean Cristian Pricop, in echipa euro-campionilor PNL


* In lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare – suntem asteptati la urne pe 25 mai 2014 – se afla oameni cu experienta europeana si administrativa

          cristi pricop, PNL europarl         Liberalul Cristian Pricop (foto electorala) este unul din candidatii pentru Parlamentul European. Este adevarat si ca braileanul se afla pe pozitia nr. 20, primele locuri fiind ocupate de Norica Nicolai, Adina Valean, Ramona Manescu, Cristian Busoi, Renate Weber, Eduard Hellvig, Mihai Turcanu, Claudia Benchescu, Romeo Stavarache, Andrei Muraru.  Cativa dintre acestia, in frunte cu presedintele Crin Antonescu si senatorul Catalin Boboc –  presedinte al organziatiei brailene a PNL – s-au aflat la lansarea candidatilor din 22 martie 2014 (amanunte la http://brailachirei.wordpress.com/2014/03/22/lansare-regionala-pentru-europarlamentare-cu-pnl/ si album foto la https://www.facebook.com/media/set/?set=a.621625397930053.1073741940.196618800430717&type=3)

                   Dar meritul medicul brailean este, in fata concetatenilor de la care asteapta votul, imaginea personala fara pata, un parcurs profesional demn de model pentru alti colegi si un CV politic,  de asemenea, fara nici un impediment in fata electoratului. Altfel spus, un candidat care merita din plin votul!

                   Dr. Cristian Florinel Pricop, medic primar Ortopedie traumatologie, este din decembrie 2011 presedinte al Consilului Judeţean a Colegiului Medicilor Brăila. De asemenea, este si consilier local municipal in CLM Braila din partea Organziatiei Judetene Braila a Partidului National Liberal.

                   Cristian Pricop: „Uniunea Europeana nu ne da bani cu forta, vorbim de capacitatea fiecarei tari de a fructifica instrumentele financiare si legislative pe care le pune UE la dispozitie. Aici aducem in discutie capacitatea diferitelor guverne care s-au succedat de a negocia in interes national si de a implementa directivele europene. Nu ne impiedica nimeni sa accesam fonduri europene pentru reabilitarea fabricilor de zahar, ulei etc., ba chiar exista fonduri alocate acestor sectoare. Noi liberalii ne-am propus pentru mandatul 2014-2019 sa actionam pentru o viziune clara si unitara pentru luarea unor masuri economice concrete, pentru eliminarea birocratiei, pentru prioritizarea fondurilor europene, pentru proiectele industriale care includ productia locala si protejarea capitalului romanesc„.

2 comentarii

  1. […] Medicul brailean Cri… on Lansare regională pentru europ… […]

  2. […] Boboc – presedintele Organizatiei Judetene a PNL Braila, medicul Cristian Pricop (https://brailachirei.wordpress.com/2014/04/29/medicul-brailean-cristian-pricop-in-echipa-euro-campionilor-pn&#8230😉 – presedinte al Colegiului medicilor Braila, consilier local municipal si candidat pentru […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.