Lansare de carte cu prof. dr. Emilia Lica, la Muzeul Brailei


* Astazi, 17 mai 2014, de la ora 20.00 la sediul muzeului brailean, evenimentul fiind inclus in programul Noaptea europeana a muzeelor 

                     La Muzeul Brailei (sediul din municipiu, Piata Traian nr. 3) are loc astazi, 17 mai 2014 de la ora 20.00 o lansare de carte cu prof. dr. Elena Emilia Lica de la Colegiul National „Gh. Munteanu-Murgoci’. afis Studiu monografic Emilia Lica

                    Volumul pe care l-a pregatit ilustrul dascal de istorie – intre noi fie vorba, si o doamna foarte indragita de elevi – este „Analele Brăilei” – revista de cultură regională / – seria veche – 1929-1940 / Studiu monografic, aparut la Editura „Istros” a Muzeului Brăilei in acest an, 2014.

     prof. Emilia Lica, la expo Armanda, 14 aug 2013                Tot atunci vor fi si semnalări editoriale de la Editura „Istros” a Muzeului Brăilei in prezintarea realizata de  prof. univ. dr. Ionel Cândea – manager Muzeul Brailei şi conf. univ. dr. Zamfir Bălan – director adjunct al muzeului brailean, cei doi oameni de cultura facand si introducerea/ prezentarea in lansarea doamnei Emilia Lica (n.aut Armanda Filipine, foto din august 2013, la Zilele Brailei, cand am avut bucuria sa ne intalnim la expozitia mea de fotografie)

Evenimentul face parte din programul (amanunte la https://brailachirei.wordpress.com/2014/05/16/noaptea-europeana-a-muzeelor-la-braila-si-galati/) Noptii europene a muzeelor.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.