Ziua campionilor, la Biblioteca Judeteana Braila


* Vineri, 30 mai 2014, de la ora 14.00, este programata o intalnire cu Diana Mocanu – olimpica la inot, astazi antrenoare* Eveniment initiat de Directia pentru Sport si Tineret * Sunt asteptati in special parintii copiilor de 6 – 8 ani care doresc sa se inscrie la natatie 

 

Afis Diana Mocanu            Directia Judeteana pentru Sport si Tineret (DJST) Braila in parteneriat cu Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” Braila si Academia Olimpica Romana – filiala Braila propune brailenilor o initiativa inedita denumita sugestiv “Ziua Campionilor”. Proiectul consta in organizarea unor intalniri periodice a marilor campioni pe care Braila i-a dat de-a lungul timpului – Diana Mocanu, Costica Dafinoiu, Craciun Vasile, Cornel Musat, Toma Alexandru etc. – cu cei mai tineri sportivi, copii, elevi si parinti. Intalnirile vor fi interactive si vor avea un caracter motivational puternic. De asemenea, participantii vor putea urmari proiectii cu imagini inedite din cariera marilor campioni, vor putea pune intrebari si dialoga cu invitatii.

Prima actiune “Ziua Campionilor” se desfasoara vineri, 30 mai 2014, de la ora 14.00, in Sala “Fanus Neagu” la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” Braila. Invitat special: Diana Mocanu (pe afis) – dubla campioana olimpica la natatie.

Sunt asteptati in special parinti ai copiilor de 6 – 8 ani care doresc sa mearga pe calea natatiei de performanta, dialogul lor cu antrenoarea campioana Diana Mocanu fiind esential.

Motivatia acestei initiative ne este oferita de Nicusor Hagiu – director adjunct al DJST Braila: „In ultimii 6 ani sportul romanesc, inclusiv cel brailean, a traversat o perioada dificila, mai ales din punct de vedere economico-financiar. In acelasi timp, este cunoscut faptul ca sportul se confrunta cu restrangerea dramatica a ariei de selectie si cu lipsa modelelor autentice care sa influenteze atragerea tinerelor generatii catre sportul de performanta sau catre sport, in general. Aceasta situatie ne impune tuturor obligatia de a gasi bune practici de urmat, de a stimula interesul publicului pentru sport si, mai ales, interesul tinerelor generatii si al parintilor de a se orienta catre sportul de performanta”.

 

2 gânduri despre „Ziua campionilor, la Biblioteca Judeteana Braila”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.