Lansare de carte cu Viorica Vlad, educatoare


* La Casa memoriala „Petre Stefanescu-Goanga’ a fost lansat volumul de versuri „Ratacind printre ganduri”

100_3810         Viorica Vlad – educatoare la Gradinita nr. 37 „Dumbrava minunata’ din municipiul Braila – si-a lansat in 29 mai 2014 cartea de versuri „Ratacind printre ganduri”. 100_3815

Evenimentul a avut loc la Casa memoriala „Petre Stefanescu-Goanga’ in prezenta a numerosi colegi si prieteni. Un album foto gasiti la https://www.facebook.com/media/set/?set=a.670501473042445.1073741991.196618800430717&type=3 pe pagina facebook a revistei de cultura „Braila Chirei’.

Au facut prezentari si prof. inv. primar Simona Seciu de la Liceul de Arta „Darclee’, prof. Roxana Vasile – director adjunct la Scoala Gimnaziala „Fanus Neagu’, Dorina Jelaveanu – director Gradinita 37. 100_3812

Elevi de la Liceul de Artă „Hariclea Darcleé” Braila au facut parte dintr-un atractiv program artistic de dans si recitari. Astfel, elevele Andreea Batraneanu, Denisa Visan, Madalina Rosca, Andreea Bunea, Andreea Bancila de la clasele a VII-a C si a VIII-a C de la Liceul de Arte „Hariclea Darclee’ – pregatite de prof. Raluca Rotarescu – au dansat.

100_3817               Flavia Radulescu (foto stanga), eleva la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” Braila a interpretat piese muzicale, acompaniindu-se la chitara.

Nepotica Irina Sandu a recitat si ea. Am postat si un fragment video din discursul autoarei la

100_3830                Actritele Nedelea Catalina (foto dreapta) si Flory Popa Velea (foto stanga) de la Teatrul Maria Filotti Braila au interpretat fragmente din carte. 100_3822

Autoarea a recunoscut ca inainte sa fie indemnata de cateva prietene nu se gandise sa publice: „Nu am pretentia ca scriu literatura. Sunt doar sincera. Am scris in inima„.  A multumit si Cameliei Gusatu – director in cadrul primariei Braila, prezenta si ea – care a ajutat-o sa organizeze evenimentul.  In public au fost si Cristina Mangiurea – inspectorul scolar pentru invatamant prescolar, Cornelia Conon – director adjunct la Liceul „Darclee’.

N.aut (Armanda Filipine) Pentru ca nu am volumul, nu va pot cita aici ceva…

3 gânduri despre „Lansare de carte cu Viorica Vlad, educatoare”

  1. Mulţumesc din suflet pentru bucuria pe care mi-aţi făcut-o! Promit că o carte va ajunge în cel mai scurt timp la dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.