Bacalaureat 2014, rezultate prima sesiune


* Inainte de rezolvarea contestatiilor, cele mai bune rezultate partiale se inregistreaza in judetele Cluj – 73 la suta promovabilitate si Braila – 70 la suta promovabilitate 

Duminica, 6 iulie 2014, Ministerul Educatiei publica dupa-amiaza rezultatele examenului de bacalaureat. Acestea pot fi vizualizate la  http://bacalaureat.edu.ro/

La nivel national, promovabilitatea (pe rezultatele inainte de contestatii) este de  59,18 la suta, cu 3 procente mai mult decat anul trecut. Judetele cu cele mai bune rezultate sunt, inainte de finalizarea afisarii totale a rezultatelor, Cluj – 73 la suta promovabilitate si Braila – 70 la suta promovabilitate (http://bacalaureat.edu.ro/Pages/JudetRezultMedie.aspx?jud=8).

Opt braileni au obtinut media 10 la examen, elevi de la Colegiile Nationale „Nicolae Balcescu” si „Gh. Munteanu-Murgoci” si Liceul de Arte „Hariclea Darclee” (Ana Diaconu, multiplu premiata de concursurile de pian).

bac 2014

Luni, 7 iulie 2014, in intervalul 12.00 – 16.00 se inregistreaza contestatiile. Pe 11 iulie sunt asteptate rezultatele finale ale primei sesiuni a  bacalaureatului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.