Campionat national de inot pentru copii, la Braila


* In perioada 10 – 13 iulie 2014, la bazinul LPS 

campionat de inot la LPS Braila. iulie 2014             Municipiul Braila gazduieste in perioada 10-13 iulie 2014 intrecerile Campionatului National de Inot. Participa copii legitimati la cluburi de natatie, baieti de 11, 12 si 13 ani si fete de 11 si 12 ani.

Concursul este organizat de catre Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, pe culoarele de 50 m ale bazinului descoperit de la Liceul cu Program Sportiv (LPS).   Tinerii inotatori parcurg, diferentiat in functie de varsta, probele de 50 si 100 de metri (liber, bras, fluture si spate), 200 m (liber, bras, spate, mixt), 400 m liber, 800 m liber si probele de stafeta 4 x 50 m liber, 4×50 m mixt, 4×100 m liber si 4×100 m mixt.

Se concureaza in serii contra cronometru, doua reuniuni in fiecare zi, programate de la 10.00 si de la 17.00. Clasamentele se intocmesc individual, pe fiecare proba, dar si pe cluburi, in functie de punctele obtinute de toti sportivii. Castigatorii fiecarei probe, pe categorii de varsta si sex, primesc titluri de campioni nationali. Sportivii şi echipele de ştafetă clasate pe primul loc primesc titlul de CAMPION al probei respective. primii trei clasaţi în probele individuale şi primele trei ştafete primesc diplome.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.