Academia Olimpica Romana, intrunire la Isvorani


* In perioada 14 – 17 august 2014 * S-au acordat distinctii filialelor judetene active * S-a marcat implinirea a 100 ani de olimpism in Romania

Intrunirea nationala a reprezentantilor Academiei Olimpice Romane (AOR) din filialele judetene – structura nationala AOR nu are personalitate juridica, iar filialele judetene functioneaza pe langa Comitetul Olimpic si Sportiv Roman) a avut loc la Complexul Olimpic Sportiv „Sydney 2000” de la Izvorani, in perioada 14 – 17 august 2014.

                La manifestare a fost marcata implinirea a 100 ani de olimpism in Romania. De asemenea, s-au acordat distinctii filialelor active. 

                Filiala braileana a AOR a primit un premiu, acesta fiind acordat lui Mircea Carbunaru (foto dreapta, la Biblioteca Judeteana Braila la prima intalnire din proiectul „Ziua olimpica”) – consilier superior la Directia Judeteana de Sport si Tineret (DJST) Braila, secretar al AOR filiala Braila – pentru „activitatea de educatie olimpica sustinuta in anul 2013„; merita subliniat si faptul ca in filiala brailene a AOR intregul colectiv lucreaza voluntar pentru dezvoltarea sportului si olimpismului. Mircea Carbunaru, in licee la Ziua Olimpica, iun 2014premiu Mircea Carbunaru, DJST Braila

Din partea filialei brailene AOR a participat Ana Maria Niculescu – jurnalist in domeniul sportiv, membru in structura de conducere a AOR Braila in calitate de responsabil al Comisiei de Cercetare si Documentare a AOR Braila).

Evident ca intrunirea de la Izvorani a prilejuit si schimbul de informatii si experienta intre filialele judetene AOR ceea ce aduce un plus de  activitatea de educatie si promovare olimpica sa se dezvolte la nivel national.

* * *

Filiala AOR Braila desfasoara, adesea prin Clubul Oamenilor de Sport (n.aut. Din care facem parte si noi…) infiintat tot pentru promovarea idealurilor sportive si olimpice, periodic activitati prin care se atrag tinerii si nu numai ei spre evenimente sportive, utile vietii in stil sanatos – ex. http://brailachirei.wordpress.com/2013/11/15/la-djts-braila-lansarea-revistei-sportul-brailean-si-a-clubului-oamenilor-de-sport/ 

Structura de conducere AOR filiala Braila: prof. Preda Elena – director; Mircea Carbunaru, DJST Braila – secretar; Camelia Gusatu, director in Primaria Braila – responsabil Comisie organizatorică; Costantin Baciu (jurnalist, presedinte CS Sport-Plus Braila, conducator Cerc Olimpic „Paul Balta”) – responsabil Comisie educaţie şi cultură olimpică; Ana-Maria Niculescu; Dumitru Mihail, antrenor emerit de atletism, (Liceul cu Program Sportiv – Clubul Sportiv Municipal) – responsabil Comisie formare – perfecţionare.

Membri filiala AOR Braila: Corina Andronache de la DJST Braila; Paunita Iuga de la DJST Braila; Florentina Ion, antrenor CSM Braila; Nicolae Iorga de la Liceul cu Program Sportiv Braila; Niculescu Lucian Dan de la RC Rugby Braila.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.