PMP Brăila își alege liderii locali


* Sâmbătă, 23 august 2914, de la ora 10.00 în sediul FIB * Viorel Botea va solicita colegilor votul pentru funcția de președinte al Organizației Județene PMP Brăila  

Organizaţia judeţeană Brăila a Partidului Mişcarea Populară  (PMP) desfășoară sâmbătă – 23 august 2014 –  alegeri interne. Evenimentul are loc în sediul Facultății de Inginerie Brăila (FIB), la un an de zile de când funcționează filiala locală, 24 august 2013 fiind data primei ședințe la nivelul PMP Brăila.

Viorel Botea 056         Viorel Botea  (foto) – preşedinte interimar al filialei PMP – a pregătit o moțiune pe care o va susține în fața colegilor la reuniunea de alegeri de mâine (23 august a.c.) și care speră să fie acceptată prin votul majorității, aducându-i poziția de lider al formațiunii. ”A fost o discuție prealabilă cu membri, corectă și de bun simț. Noi vrem să existe respect reciproc, ordine şi disciplină în activitatea politică, iar ceea ce facem noi să fie pentru Brăila și pentru brăileni. Noi, din fruntea partidului, suntem garantului acestor promisiuni. Ne-am săturata ca banul public să fie cheltuit aiurea”, a precizat Viorel Botea la conferința de presă din această săptămână de la sediul partidului din Calea Galați nr. 44.

Profesor de matematică, fost inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Brăila pentru trei ani şi o lună de zile – de unde a demisionat in iunie 2012  (pe vremea aceea era membru PDL), Viorel Botea a venit la PMP la invitația lui Daniel Funeriu – fostul ministru al Educației care a trecut și el la PMP imediat ce s-a înființat fundația omonimă. ”S-au făcut propunerile, fiecare își depune candidatura pentru funcţia pe care şi-a dorit-o şi sperăm că membrii de partid să valideze propunerile noastre”, a subliniat Viorel Botea care este singurul candidat la funcția de președinte al PMP Brăila.

Viorel Botea îi are alături încă din prima perioadă de funcționare a PMP pe Viorel Grosu în poziția de prim-vicepreședinte, pe Ionel Adetu – secretar. cei doi au fost de fiecare dată alături de președintele interimar și la conferințe de presă săptămânale.

PMP Brăila are la Brăila peste 500 de membri activi, mult mai mulți simpatizanți și filiale în județ în aproape toate localitățile.

Un gând despre „PMP Brăila își alege liderii locali”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.