PMP Brăila, alegeri la Organizația Județeană


* Viorel Botea, ales președinte * Ionel Adetu și Viorel Grosu, colegii care au fost de la început – acum exact un an de zile –  fac parte și ei din echipa de conducere a filialei 

Așa cum am anunțat (http://brailachirei.wordpress.com/2014/08/22/pmp-braila-isi-alege-liderii-locali/), sâmbătă – 23 august 2014 – a avut loc la Facultatea de Inginerie Brăila, în aulă, conferința județeană de alegeri a Partidului Mișcarea Populară (PMP) Brăila. 100_6197

Peste 200 de membri PMP au luat parte la lucrările primei conferințe de alegeri organizate la exact un an de zile de când există filiala brăileană a partidului. Din prezidiul adunării, așa cum se vede și din imagini (album foto la https://www.facebook.com/media/set/?set=a.709230092502916.1073742017.196618800430717&type=3  pe pagina Facebook a revistei de cultură și informație Braila Chirei), au făcut parte Viorel Botea – președintele interimar, Ionel Adetu – secretar, Viorel Grosu – prim-vicepreședinte, Geanina Broască. Din partea PMP central, la eveniment a fost prezent Cătălin Cristache – secretar executiv în în Consiliul Executiv Naţional, preşedinte al filialei PMP Galaţi.

100_6204             Înainte de alegerile propriu-zise, Viorel Botea a sintetizat moțiunea ”Dezvoltarea durabilă a județului Brăila” pe care a anexat-o la mapa conferinței, moțiune care a fost depusă odată cu candidatura la funcția de președinte al Organizației Județene PMP Brăila – a fost și singurul candidat la această poziție.

Moțiunea este, pe scurt, o sinteză a viziunii PMP pentru Brăila în perioada 2014 – 2016, fiiind subliniate domeniile agricultura – competitivitate, calitate și profitabilitatea culturilor, infrastructura, modul în care administrația publică gestionează fondurile locale și guvernamentale. măsuri pentru scăderea ratei șomajului, proiecte naționale de anvergură cum ar fi canalul Siret – Bărăgan, podul peste Dunăre între Brăila și Tulcea, dezvoltarea instalațiilor bazate pe energie verde și energii regenerabile, susținerea IMM-urilor.

100_6210            Viorel Botea  (foto stânga) a câștigat fără probleme funcția de președinte al Organizației Județene (pentru celelalte organizații vor fi alegeri în următoarea perioadă). Ionel Adetu – unul dintre oamenii care au fost de la început în structura PMP Brăila a obținut sufragiile plenului pentru poziţia de secretar general, în timp ce pentru cea de secretar general adjunct a fost ales Cristian Boală. 100_6217

100_6230          Viorel Grosu (foto în stânga la urne), până acum prim-vicepreședinte interimar, de asemenea unul dintre primii activi în PMP Brăila – a devenit unul dintre vicepreşedinţi la fel ca și Elena Dascălu, Ovidiu Traian Pontiliescu, Aurel Bajan, Eugen Ghiorghiu, Virginica Stăncescu.

Următoarea activitate importantă pe care o au de dus la îndeplinire membrii PMP Brăila este strângerea de semnături pentru candidatura Elenei Udrea – președintele PMP central – la președinția României. Conform cerințelor, au de strâns aproximativ 5000 de semnături până pe 20 septembrie 2014.

2 gânduri despre „PMP Brăila, alegeri la Organizația Județeană”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.