Sport si sanatate in aer liber, Asociatiei „Proilavia” la Scoala „Mihu Dragomir”


* De la inceputul anului scolar, au fost mai multe intalniri in care elevii au fost provocati la concursuri, au fost recompensati cu premii 

Sport si sanatate la Sc Mihu Dragomir 2                Proiectul „Sport si sanatate in aer liber!” (http://brailachirei.wordpress.com/2014/07/13/proiectul-sport-si-sanatate-in-aer-liber-se-deschide-in-parcul-monument/, http://brailachirei.wordpress.com/2014/08/26/bicicletele-tandem-intra-in-proiectul-sport-si-sanatate-in-aer-liber/, http://brailachirei.wordpress.com/2014/07/22/vacanta-continua-la-fel-si-proiectul-sport-si-sanatate-in-aer-liber-in-braila/) promovat si derulat de Asociatia Clubul de turism „Proilavia” continua in ritm accelerat si in stilul consacrat. nonformal. Mai multe activitati, cinclurisv astazi – 30 septembrie 2014 – s-au desfasurat de la inceputul acestui an scolar in Scoala Gimanziala „Mihu Dragomir” din municipiul Braila (aici am avut si eu o intalnire memorabila http://brailachirei.wordpress.com/2014/02/14/la-scoala-mihu-dragomir-braila-intilnire-cu-aer-european/, nepregatita dinainte). Sport si sanatate la Sc Mihu Dragomir 1

Sport si sanatate la Sc Mihu Dragomir 3               Lala Gabriel – presedinte „Proilavia”: „Astfel, am continuat in luna septembrie Campania de informare privind beneficiile unui stil de viata sanatos prin activitati recreative-sportive fizice si a petrecerii timpul liber in mod placut in spatii nonformale. Am organizat concursuri, am acordat premii si pliante„.  Informatii noi gasiti la https://www.facebook.com/pages/Sport-si-sanatate-in-aer-liber-Asociatia-Clubul-de-turism-Proilavia/890015001028438 pe pagina facebook a proiectului care este finantat de Consiliul Judetean Braila. 

                   Mai multe fotografii la https://www.facebook.com/media/set/?set=a.941214155908522.1073741843.890015001028438&type=1 cu elevi ai Scolii „Mihu Dragomir”, clasele a V-a, in intalniri pe temele proiectului. 

De asemenea, Lala Gabriel ne invita in dupa-amiaza de 1 octombrie  2014 la o noua plimbare cu bicicletele Tandem in compania membrilor Asociatiei Nevazatorilor in beneficiul carora au fost achizitionate (proiect realizat de Clubul de turism „Proilavia” in partendriat cu Asociatia „Anima Caste” condusa de profesor  Cornelia Negoita) bicicletele. Intalnirea are loc de la ora 16.00 in fata Stadionului municipal, in Parcul Monument.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.