PMP Braila, cu tot mai multi fosti PDL-isti


* Dupa ce liderii Organizatiilor Municipale si de Femei a PDL Braila au ales, impreuna cu foarte multi membri, sa se alature echipei de la PMP Braila, si Mihai Clivet – presedintele Organizatiei Municipale de Pensionari a PDL Braila – a facut acelasi pas * Acesta din urma nu a venit singur la formatiunea condusa de Viorel Botea, ci cu destui colegi motivand ca gestul are legatura cu politica de dreapta pe care doresc sa o continue, PDL nemaifiind in opinia lor pe aceeasi linie

 

Partidul Miscarea Populara (PMP) se mareste pe zi ce trece la Braila. Asa cum a confirmat profesorul Viorel Botea – presedintele Organizatiei Judetene a PMP Braila – vin membri noi dintre cei care nu au fost deloc membri de partid dupa decembrie 1989, dar si persoane care au activat pana acum al alte formatiuni. Cei mai multi noi membri sunt insa de la PDL, asa cum a s-a vazut (au fost prezentati si in conferinta de presa din 18 septembrie – https://brailachirei.wordpress.com/2014/09/18/pdl-braila-pierde-si-femei-in-favoarea-pmp/), formatiune unde a activat inainte de aparitia PMP si Viorel Botea.  DSCN0074

DSCN0068           Dupa ce Roman Pandele si Livia Teodor – liderii Organizatiilor Municipale si de Femei a PDL Braila au ales, impreuna cu foarte multi membri, sa se alature echipei de la PMP Braila, si Mihai Clivet – presedintele Organizatiei Municipale de Pensionari a PDL Braila – a facut acelasi pas. Acesta din urma nu a venit singur la formatiunea condusa de Viorel Botea, ci cu destui colegi motivand ca gestul are legatura cu politica de dreapta pe care doresc sa o continue, PDL nemaifiind in opinia lor pe aceeasi linie. Atmosfera a fost asemenatoare celei in care doamnele au fost intampinate cu flori (mai multe foto la https://www.facebook.com/media/set/?set=a.720913714667887.1073742025.196618800430717&type=3), iar toti cei prezenti au fost indemnati sa manance si cel putin un mar – simbolul PMP. Imaginile sunt sugestive – in albumul de la https://www.facebook.com/media/set/?set=a.731986963560562.1073742036.196618800430717&type=3 pe pagina facebook a revistei Braila Chirei.

DSCN0069              Mihai Clivet a confirmat faptul ca nu a fost invitat la PMP ci a venit din convingerea, ca si ceilalti colegi fosti membri ai PDL Braila, ca la PMP se face acum politica de dreapta. Intrebati insistent de unii jurnalisti, noii membri ai PMP au recunoscut ca una din suparari a fost si aceea privind atragerea in PDL a Simonei Draghincescu – consilier local municipal fost independent – care a facut cateva miscari neinspirate la partid, convocand la sedinte doar pe unii membri, atacandu-i verbal pe altii fara motiv vizibil.

DSCN0071          In plus, au sustinut Roman Pandele si Mihai Clivet, prezenti impreuna cu Viorel Botea la conferinta de presa din 2 octombrie 2014, venirea Simonei Draghinescu pe o pozitie fruntasa in PDL a fost realizata de presedintele formatiunii, deputatul Alexandru Nazare, fara convocarea organelor de partid asa cum cere statutul. Adunand suparare dupa suparare, inclusiv cea referitoare la iminenta disparitie a PDL dupa fuziunea cu PNL, fostii PDL-isti au decis in corpore sa continue lupta politica de dreapta si sa miste altfel lucrurile la Braila. In zilele urmatoare este asteptata si Elena Udrea, presedintele formatiunii si candidatul PMP la presedintia Romaniei, sa dea un imbold sporit acestui elan.  la fel, au subliniat doamnele nou-intrate in PMP, se vor alatura formatiunii si multi tineri „pentru ca noi aveam in PDL si fii, si nepoti… acum vor veni si ei aici, cu noi”.

Un gând despre „PMP Braila, cu tot mai multi fosti PDL-isti”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.