Ziua campionilor (II), la Biblioteca Judeteana Braila


* Se va afla in fata publicului boxerul Costica Dafinoiu * Evenimentul face parte din proiectul „Ziua campionilor” organizat de DJST Braila si Academia Olimpica – filiala locala, in parteneriat cu biblioteca gazda * Vineri, 10 octombrie 2014, de la ora 14.00

 

Afis Costica Dafinoiu              O noua reuniune din ciclul de manifestari sub genericul „Ziua Campionilor” (II) are loc vineri, 10 octombrie 2014, de la ora 14.00, la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila, in sala „Fanus Neagu” (etajul III). Principalul organizator este  Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila, ca si la prima editie (http://brailachirei.wordpress.com/2014/05/29/ziua-campionilor-la-biblioteca-judeteana-braila/ si http://brailachirei.wordpress.com/2014/05/31/diana-mocanu-in-ziua-campionilor-la-biblioteca-judeteana-braila/) cand tinerii s-au intalnit cu Diana Mocanu la biblioteca.

De aceasta data. intalnirea organizata (cu partener Academia Olimpica Romana – filiala Braila) de DJST Braila este cu boxerul Costica Dafinoiu – medaliat olimpic cu bronz la Montreal 1976; la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila, in sala „Fanus Neagu” (etajul III). Intrarea este libera.

Participantii vor descoperi dintr-o perspectiva noua cariera sportiva a boxerului brailean dar vor avea si ocazia de a urmari proiectii cu imagini inedite, unele necunoscute pentru mass-media si publicul brailean„, precizeaza in invitatie Mircea Carbunaru – consilier superior la DJST.

Angelica-Alina Gogorita – director executiv DJST Braila: „Reamintim ca Ziua Campionilor este o initiativa care doreste sa atraga atentia asupra sportului de performanta, sa motiveze si sa faca mai bine cunoscute publicului brailean (in special celui tanar) valorile autentice si traditiile sportive din Braila. Speram ca si de aceasta data vom capta interesul mass-mediei brailene si publicului, deopotriva„.

Un gând despre „Ziua campionilor (II), la Biblioteca Judeteana Braila”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.