Citeste pentru record! Copiii sunt invitati la Biblioteca Judeteana Braila


* Sunt asteptati la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati’, marti – 21 octombrie 2014, foarte multi copii cu varste intre 3 si 7 ani, in activitatea din Campania internationala „Read for the Record 2014” („Citeste pentru record 2014”)

afis Read for the Record 2014       „Dragi copii, vă aşteptăm în număr cât mai mare la Ludotecă să citim împreună povestea <Torturile Iepuraşilor> de Rosemary Wells. Marţi, pe 21 octombrie 2014, toată ziua, vom primi clase de copii, în ordinea programărilor făcute, astfel încât să stabilim un număr record de prieteni ai ludotecii, îndrăgostiţi de lectură” –  Sunt sigura ca invitatia bibliotecarilor braileni a ajuns deja la micutii din unitatile de invatamant, dar prin intermediul revistei noastre incerc sa atrag si alti iubitori de carte la evenimentul care face parte din campania internationala „read for the Record 2014” („Citeste pentru record”).

Cu povestea mai sus mentionata, FasTracKids Braila (un program educational pentru cei mici – contra cost) si Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” incearca sa atarga un numar cat mai mare de copii, cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani, carora sa le insufle dragostea pentru lectura si sa obtina un scor bun la „Read for the Record 2014”.

Nu in ulimul rand, bibliotecarii spera ca micutii vor veni mai des la Ludoteca – sectia Imprumut pentru Copii a Bibliotecii Judetene Braila care le pune la dispozitie o multime de titluri captivante.

* * *

               In anul 2013, pe intreaga planeta, 2462860 copii au ascultat povestea „Otis” de Loren Long. „Anul acesta ne propunem ca impreuna cu toti participanti la proiect sa stabilim un nou record si sa ii redam lecturii locul meritat in viata copiilor„, afirma organizatorii braileni ai evenimentului. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.