Convocare pentru CJ Braila in sedinta extraordinara


* Liberalul Ovidiu Nechita – vicepresedintele Cosniliului Judetean Braila – face un apel catre toti colegii din CJ sa semneze convocatorul si sa se intruneasca pentru rezolvarea problemelor judetului  

Consiliul Judetean (CJ) Braila se afla din nou in situatia de a nu avea un lider cu drept de semnatura pentru toate aspectele/ probleme financiar-contabile, data fiind iesirea din arest la domiciliu a presedintelui Gheorghe Bunea Stancu (din 9 octombrie 2014 – https://brailachirei.wordpress.com/2014/10/10/bunea-stancu-eliberat-din-arestul-la-domiciliu/) implicat intr-un dosar DNA. Concomitent, ordinul prefectului Vasilica Vilcu (amanunte la https://brailachirei.wordpress.com/2014/08/12/prefectura-braila-a-semnat-suspendarea-din-functii-la-cj-pentru-stancu-si-mija/) prin care se suspenda din functie presedintele CJ se anuleaza.

Ovidiu Nechita, CJ  100_6535         In acest moment, singurul conducator legal al CJ Braila este liberalul Ovidiu Nechita (foto) – vicepresedinte, care insa nu detine aceleasi drepturi administrative ca si presedintele si nu poate sa actioneze in multe privinte pentru a rezolva problemele din institutie.

Acest aspect l-a determinat pe Ovidiu Nechita sa incerce deblocarea situatiei si a solicitat colegilor din plenul CJ sa semneze convocatorul pentru o sedinta extraordinara, initial data pentru aceasta fiind propusa 23 octombrie 2014. Deoarece  numai presedinte CJ este in masura sa propuna sedinta ordinara aferenta lunii in curs, Ovidiu Nechita a incercat sa ii convinga pe colegii consilieri judeteni sa fie de acord cu ideea, mai ales ca sunt probleme de ordin financiar carora trebuie sa li dea curs, probleme care tin de administrarea fiecarei localitati din judet, de drumuri judetene etc.

Se pare ca destui colegi din CJ, in principal cei din arcul PSD – UNPR – fosti PP DD – nu au raspuns nici macar la telefon, refuzand sub orice forma sa-l contacteze pe Ovidiu Nechita, acesta din urma va incerca sa-i convinga pe 11 dintre colegii consilieri judeteni   – cei din PNL, PDL si nu numai – pentru ca sedinta extraordinara sa aiba totusi loc. Un posibil spatiu de intrunire a fost desemnat vasul „‘Ovidiu” care apartine Consiliului Judetan Braila, fiins si reparat cu fonduri din bugetul institutiei, nava care se afla ancorata in imediata apropiere si in care nu sunt organziate alte activitati. Sala normala de intrunire a CJ – sala mare din Prefectura – este indisponibila  in urmatoarele zile, motivul fiind  electoral – sunt depozitate acolo, sub paza, documente necesare in vederea activitatii din zilele de vot pentru presedintele Romaniei. O noua data pentru sedinta extraordinara a CJ Braila a fost vehiculata ziua de luni, 27 octombrie 2014.

Ovidiu Nechita: „Fac un apel colegial, o rugaminte catre colegii din toate formatiunile politice si cei independenti, sa semneze convocatorul – ca fim in legalitate si sa ne putem intruni pentru a rezolva probleme judetului. Este dorinta unui brailean care se gandeste la binele altor braileni si cred ca fiecare dintre consilieri are aceeasi idee, anume sa rezolve probleme judetului, asa cum avem in atributii conform legii. Stimati colegi, fac acest apel in calitate de simplu consilier si sper ca veti intelege necesitatea intrunirii in sedinta extraordinara cat mai curand”. 

Un gând despre „Convocare pentru CJ Braila in sedinta extraordinara”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.