Bursa generală a locurilor de muncă, în aprilie 2015 la Brăila


* AJOFM invită angajatorii să se inscrie la eveniment şi să ajute, astfel, la buna desfăşurare a activităţii de combatere a şomajului 

DSCN7739        Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM- interior sediu foto stanga) Brăila organizează vineri, 24 aprilie 2015, evenimentul “Bursa generală a locurilor de muncă“, în municipiul Brăila şi în localităţile Făurei, Însurăţei.

După cum subliniază Monica Bratu (foto dreapta) – director executiv AJOFM – acţiunea “Bursa locurilor de muncă” este măsura activă de combatere a şomajului destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă organizată. Astfel, angajatorii care doresc să participe la această acţiune au posibilitatea de a-şi prezenta oferta de locuri de muncă într-un cadru organizat unde vor intra în contact direct cu persoanele care solicită un loc de muncă. Monica Bratu

Rugăm angajatorii interesaţi să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul <Situaţia locurilor de muncă vacante>, anexa nr.1 A la <Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă> reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificările şi completările ulterioare, până în data de 17 aprilie 2015. Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă şi relaţii suplimentare vă rugăm să vă adresaţi Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila cu sediul în municipiul Brăila, Bulevardul Dorobanţilor, nr. 603-605 sau la tel. 0239/611519, tel/fax 0239/611386, e-mail ajofm@br.anofm.ro„, se afirmă în comunicatul aferent.

Angajatorii care au sediul în raza localităţilor Făurei şi Însurăţei pot contacta Punctul de Lucru Făurei cu sediul în oraşul Făurei, str. Republicii, nr.36, tel./fax0239/661749, respectiv Punctul de Lucru Însurăţei cu sediul în oraşul Însurăţei, Şos. Brăilei, nr.18, tel./fax 0239/660574.

Un gând despre „Bursa generală a locurilor de muncă, în aprilie 2015 la Brăila”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.