Futurallia, Bucuresti 2015


* A XX-a editie a forumului international pentru dezvoltarea afacerilor * Participa oameni de afaceri din 40 de tari, intre acestia si reprezentanti de la RA AZL Braila Futurallia

Editia cu numarul 20 a manifestarii Futurallia – Forum international pentru dezvoltarea afacerilor – are loc in zilele de 10, 11 si 12 iunie 2015 la Bucuresti. Manifestarea este dedicata managerilor care isi doresc dezvoltarea unor parteneriate pe teme comerciale, industriale, financiare, de interes tehnologic. Lista cu tarile participante la aceasta editie este impresionanta: Algeria, Belgia, Burkina Faso, Canada, China, Columbia, Congo, Coasta de Fildes, Egipt, Emiratele Arabe, Franta, Germania, Gabon, Kosovo, India, Irlanda, Italia, Madagascar, Malaezia, Malta, Maroc, Orientul Mijlociu, Olanda, Nigeria, Palestina, Polonia, Romania, Rwanda, Senegal, Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Tunisia, Turcia, SUA.

Pe parcursul celor trei zile Regia Autonomă „Administrația Zonei Libere Braila” va promova oportunitățile de investiții din municipiul Braila„, anunta Florin Mircea – director RA Administratia Zona Libera (AZL) Braila. In programul evenimentelor (pe site la http://www.futuralliabucharest2015.com/) sunt dezbateri in forumul de la Romexpo – pavilionul C2, intalniri de lucru care sa faciliteze contactul intre participantii nationali si internationali etc. De asemenea, oapetii au ocazia si sa viziteze Palatul Parlamentului, castelul Bran, sa participe la degustari de vinuri din podgorii romanesti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.