La Braila, proiect „Sport pentru integrare” finantat de CJ


*Proiectul este derulat de ASC Sport Plus cu sustinatori RC Braila, ACS „Micii Campioni” si DJST Braila * Banii de la Consiliului Judetean asigura pentru 60 de copii din medii defavorizate acces la ore de antrenament pentru volei, natatie, rugby si, de asemenea, alimentatie de efort, echipament, asistenta medicala, acces gratuit pe mijloacele de transport în comun

Asociatia Clubul Sportiv (ACS) Sport Plus Braila a lansat oficial miercuri, 14 octombrie 2015, in conferinta de presa proiectul „Sport pentru Integrare” finantat de Consiliul Judetean (CJ) Braila. Profesorul de educatie fizica (deopotriva jurnalist sportiv) Constantin Baciu – presedintele Sport Plus Braila – a oferit detalii: poiectul se adreseaza copiilor din medii cu risc social (din familii monoparentale, cu parinti pelcati in strainatate, din sistemul de asistenta al statului), vor fi selectati 60 astfel de tineri care vor beneficia de ore de antrenament pentru volei, natatie, rugby si, de asemenea, vor primi alimentatie de efort, echipament sportiv, asistenta medicala, acces gratuit pe mijloacele de transport în comun. Proiectul se deruleaza cu sustinatorii ACS „Micii Campioni” si Rugby Club (RC) Braila, dar si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret (DJST) Braila. Proiectul se finalizeaza la jumatatea noiembrie 2015, cu program de volei pentru fete – derulat la Scoala Gimnaziala „Dimitrie Cantemir”, inot la bazinul Liceului cu Program sportiv, rugby la stadionul din Lacu Sarat si la sala Liceului Tehnologic „Anghel Saligny”. Majoritatea tinerilor selectati in proiect sunt din municipiul Braila.

    DSCN0102        Foto din arhiva revistei de cultura si informatie Braila Chirei: Costi Baciu la evenimentul „Conferinta structurilor sportive brailene” organizat de DJST in Saptamana Europeana a Sportului 2015, langa panoul de prezentare a ASC Sport Plus. 

            Au fost impreuna la conferinta si Catalin Nistor – presedinte ACS „Micii Campioni”, Dan Lucian Niculescu – antrenor la Rugby Club Braila, Mircea Carbunaru – consilier superior la DJST Braila. Totodata, au participat la lansarea de la Hotel Sport si membri ai echipei de proiect: Elena Ivan (Girip) – fosta componenta a echipei „Braiconf”, presedinte onorific al sectiei de volei de la ACS Sport Plus Braila, Gheorghe Vararu – fost antrenor, director tehnic si coordonator al activitatii sectiei de volei. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.