Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură 2015, ediţia a XXII-a


*In perioada 18 – 22 noiembrie 2015, la pavilionul Central RomExpo in Bucuresti

afis Gaudeamus 2015      Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură (http://www.gaudeamus.ro/), organizat de Radio România şi în acest an în Pavilionul Central Romexpo, este la ediţia a XXII-a din nou un reper de toamnă pentru specialiştii din branşă şi pentru publicul larg. Invitatul de onoare al ediţiei 2015 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură este Grupul Ambasadelor, Delegaţiilor şi Instituţiilor Francofone (GADIF) din România, cel care a desemnat şi preşedintele de onoare al ediţiei – pe Victor I. Stoichiţă. 100_6800

Târgul reuneşte (participanti_gaudeamus2015 – detalii cu click pe documentul in format PDF) într-un spaţiu expoziţional de 14.000 mp peste 300 de edituri româneşti şi străine, tipografii, instituţii de învăţământ, centre şi institute culturale, instituţii mass-media, agenţii de difuzare de carte, firme multimedia, agenţii literare, organizaţii non-guvernamentale cu profil cultural şi educaţional, asociaţii profesionale, librării, biblioteci etc.

100_6817    Este un loc pe care trebuie sa-l viziteze iubitorii cartii – program program_gaudeamus2015 (click pe documentul in format PDF pentru detalii), la fel ca si cei peste 100.000 de vizitatori care îi trec pragul în fiecare an. Foto din arhiva reviatei Braila Chirei de la editii anterioare a manifestarii. La https://www.facebook.com/Festivalul-de-CArte-Br%C4%83ila-1510537722597138/ pe pagina din reteaua facebook pe care am realizat-o Festivalului de C’Arte de la Braila postez periodic si anunturi, evenimente care au loc la Gaudeamus 2015.

Un comentariu

  1. […] Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură 2015, ediţia a XXII-a […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.