Artistii plastici, stralucitori in expozitia „Culorile primaverii”


*Lucrarile pot fi admirate, si/ sau achizitionate, incepand cu 11 februarie 2016 la Galeriile de Arta Braila

Nela Constantinescu, 11 febr 2016

Nela Constantinescu

Ion Radu, 11 febr 2016

Ion Radu

Asa cum au si promis, inca din titlu – „Culorile primaverii’ (invitatia la vernisaj la https://brailachirei.wordpress.com/2016/02/10/vernisajul-expozitiei-culorile-primaverii-la-galeriile-de-arta-braila/), o parte dintre membrii Filialei Braila a Uniunii Artistilor Plastici (UAP) dar si colegi de la Galati din UAP au dat stralucire anotimpului prin lucrarile lor prezentate pe simezele Galeriilor de Arta (Braila, Piata Traian nr. 2).

Sorinel Carstiuc, 11 febr 2016

Sorinel Carstiuc

Crenguta Macarie, 11 febr 2016

Crenguta Macarie

Expun (ordinea de pe afis) Adrian Daniel Stoica, Gheorghe Mosorescu – presedinte Filiala Braila a UAP Vasile Gaita, Hugo Maracineanu, Walter Maracineanu, Ana Maria Dobre, Maria Madalina Manzu, Crenguta Macarie, Paula Neagu, Nela Constantinescu, Carmen Craciun, Radu Pencea, Ion Radu, Cristian Radu, Teodora Constantinescu, Angelica Deacu Moscu, Vali Gavrila, Marilena Ioanid, Sorinel Carstiuc, Maricica Radovici. Pe cativa dintre expozanti i-am fotografiat langa lucrari, asa, ca sa-i cunoastem si ca persoane!

Hugo Maracineanu, 11 febr 2016

Hugo Maracineanu

Gh Mosorescu, 11 febr 2016, Culorile primaverii

Gh Mosorescu

Album foto la https://www.facebook.com/BrailaChirei/photos/?tab=album&album_id=998702643555658 pe pagina Facebook a revistei de cultura si informatie Braila Chirei.

Cristian Radu

Cristian Radu

Radu Pencea

Radu Pencea

Vasile Gaita, 11 febr 2016

Vasile Gaita

la Culorile primaverii 1        Flori – multe si diverse splendori florale, peisaje, portrete ori personaje. icoane, sculpturi, alegorii si multe altele se regasesc in expozitia deschisa in 11 februarie 2016 in prezenta a unor colegi – ex. artista plastica Mariana Bogdan, Maria Stoica – sef Sectia Arta la Muzeul Brailei „Carol I’, a numerosi prieteni ai artelor plastice – profesorul publicist Ioan Munteanu cu doamna sa, Florentina Gavaz cu fiul, prof. Mariana Cogalniceanu etc. Cuvantul de deschidere a fost rostit la vernisaj de Gh. Mosorescu, iar cateva aprecieri critice au fost realizate de Hugo Maracineanu.

Adrian Daniel Stoica

Adrian Daniel Stoica

Dincolo insa de ceea ce se poate spune, in cuvinte, se poate… admira! Expozitia ofera o diversitate placuta, plasticienii expozanti fiind la inaltimea asteptarilor astfel ca unui admirator sincer al genului ii va fi greu sa aleaga atunci cand va dori sa se decida. Oricare din lucrari – fie abordata in genul realist, impresionist, modern, tehnici mixte etc. – este o lume aparte, un mic univers care se cere explorat si cucerit. Cu alte cuvinte, un frumos cadou pentru braileni si nu numai in asteptarea primaverii calendaristice.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.