Mădălina Cochino, noul prefect al județului Brăila


*Ceremonia de învestire a avut loc sâmbătă, 20 februarie 2016 

 

investire prefect Madalina Cochino       Așa cum am anunțat (https://brailachirei.wordpress.com/2016/02/18/guvernul-a-numit-noi-prefecti-in-10-judete/), județul Brăila are (in locul lui Nicu Lucian Olteanu) un nou prefect – pe Mădălina Cochino, până acum a fost inspector in Primaria Braila, la biroul Arhitectului șef.

Ceremonia de învestire a avut loc sâmbătă, 20 februarie 2016, în sala mare a Palatului Administrativ, în prezența unor reprezentanti ai administratiei locale: Ionel Epureanu – președintele Consiliului Judetean, primarul Aurel Gabriel Simionescu, viceprimarii Doinița Ciocan și Alexandru Danăilă Zaharia, consilieri județeni și municipali, deputatul Dorin Silviu Petrea (UNPR). Oficialul central care a prezidat evenimentul a fost Constantin Mihart – director general al Direcției pentru îndrumarea și controlul Instituției Prefectului din Ministerului Afacerilor Interne.  Foto de la eveniment: Gina Bahor.

Noul prefect a depus jurământul de credință, iar in discursul in noua calitate a ținut să sublinieze că va avea o colaborare bună cu toți cei care conlucrează cu instituția prefectului, că se va preocupa de o bună organizare a alegerilor locale și va acorda aceeași atenție reprezentanților politici, fără deosebire: „Voi fi un partener de dialog cu structurile și organizațiile societății civile. Vă asigur de deplina mea imparțialitate și corectitudine în activitatea pe care o voi desfășura în aplicarea legii și în slujba cetățenilor„, a mai spus Mădălina Cochino care a plecat cu brațele pline de flori spre noul birou.

Reclame

3 comentarii

  1. […] Mădălina Cochino, no… on Guvernul a numit noi prefecți… […]

  2. […] Reuniunea a fost prezidata (foto stanga sus)  de Madalina Cochino – noul prefect (https://brailachirei.wordpress.com/2016/02/20/madalina-cochino-noul-prefect-al-judetului-brailal/), Marius Aurelian Tiripa – […]

  3. […] de guvern prin care a fost eliberată din funcţie Mădălina Cochino (prefect din februarie 2016 https://brailachirei.wordpress.com/2016/02/20/madalina-cochino-noul-prefect-al-judetului-brailal/) şi prin care a fost numit, prin detaşare, George Adrian Paladi la conducerea Prefecturii […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s