Seminar de informare POR 2014 – 2010 cu ADR S-E, la CCIA Braila


*Peste 50 de oameni de afaceri au participat, in 24 martie 2016, la prezentarile sustinute de Luminita Mihailov – directorul ADR Sus-Est si alti consilieri din domeniul finantarilor europene

 

DSC017988         La sediul Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA – www.cciabr.ro/) Braila (municipiu, str. Pensionatului nr. 3 s-a desfasurat joi, 24 martie 2016, un seminar de informare privind programele de finantare nerambursabile – eveniment organizat de Agentia de Dezvoltare Regionala ADR Sud-Est (ADR S-E  www.adrse.ro/) cu sprjinul institutiei gazda. Au fost oferite celor 56 de oameni de afaceri prezenti informatii aplicate referitoare la programele pe care se primesc proiecte in vederea finantarii cu fonduri de la Uniunea Europeana: Programul Operațional Regional 2014-2020 – Axa prioritara 2: Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii; Programul naţional multianual de microindustrializare 2016; Programul – TIMM 2016; Programul naţional multianual pentru înfiinţarea şi dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii în mediul rural 2016; Programul national multianual START 2016; Programul national multianual SRL_D 2016; Programul de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă 2016; Programul naţional multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager 2016.

Prezentarile au fost sustinute de Luminita Mihailov – director General al ADR Sud-Est Braila, Carmen Campean – consultant in management ADR Sud-Est Braila si Daniela Cojocaru – consilier programe OTIMMC Constanta, Centrul de informare, asistenta si instruire Braila. La eveniment a fost prezent si Stefan Fusea – presedintele CCIA, care a deschis lucrarile seminarului.

Asa cum anunta CCIA Braila, vor fi organizate pe acelasi subiect si alte seminarii de informare in lunile urmatoare. N.aut. (Armanda Filipine, revista de cultura si informatie Braila Chirei) cei interesati se pot adresa si direct la sediul ADR S-E (municipiu, str. Anghel Saligny nr. 24) pentru informatii si consiliere, acestea din urma fiind oferita gratuit de specialistii ADR.

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s