Lansarea „Flash-uri din sens opus” de Marian Godină, la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila


*Vineri, 25 martie 2016, prezentare de Dragoș Adrian Neagu – manager biblioteca gazdă, Miruna Meiroșu – PR Manager Curtea Veche Publishing și prof. dr. Viorel Mortu (Coman)

 

Polițistul Marian Godină si-a lansat si la Brăila volumul „Flash-uri din sens opus” apărut la Editura Curtea Veche Publishing. Evenimentul a avut loc la Biblioteca Județeană „Panait Istrati”, vineri – 25 martie 2016 – in prezența autorului, a unor colegi de breaslă din Poliția Braila (n.aut. Ceea ce nu s-a intamplat, spre exemplu, la Brasov – a recunoscut autorul – unde si-a inceput cariera profesională si unde destui cetățeni aveau deja… autograful său pe amenzile de circulație!) DSCN7684

Alături de autor au fost prezenți Dragoș Adrian Neagu, moderatorul lansării, Miruna Meiroșu – PR Manager Curtea Veche Publishing și prof. dr. Viorel Mortu – vicepresedinte la Consiliul Judetean Braila (nume de autor Viorel Coman) – critic literar, membru al Filialei Sud-Est a Uniunii Scriitorilor din Romania. Foto de la lansare in album la https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1032951400130782.1073742213.196618800430717 pe pagina Facebook a revistei de cultura si informatie Braila Chirei.

Viorel Mortu i-a descoperit cartii, si autorului, virtuti literare – nu doar de cronicar al evenimentelor rutiere, felicitandu-l pentru prestatia culturala.

 

 

Marian Godină recunoaste că nu este un polițist comod, că adesea s-a aflat in prima linie a bătăliei pentru corectitudine inclusiv in propria breaslă, ceea ce nu i-a atras invidii… pozitive. Tot din acelasi motiv a scris si cartea (despre care colegii nu au stiut nimic pana la lansare) in care se regasesc o multime de momente de penibil, grotesc si umor involuntar din viața reala, din infernul traficului de pe strazile romanesti.

 

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s