Ziua de constientizare a Autismului – 2 aprilie


*La Braila au loc evenimente – de informare, dar si cu scop caritabil – la Palatul Lyra si la Mall in 2 aprilie 2016

autism, logo         Asociatia SOS Autism Braila – presedinte Adriana Ene, Organizatia pentru copii si adulti cu nevoi speciale „TREBUIE!” Braila – infiintata de prof. Teodora Ilie, presedinte Maria Coros, Asociatia Art Terapia CES-AU Centrul de zi „Floricica” – presedinte Florentina Iconaru, psihopedagog (si artist plastic) Rodica Neofit, Asociatia „Speranta” Braila organizeaza in 2 aprilie 2016 evenimente prin care marcheaza Ziua de constientizare a Autismului (2 aprilie). Acestea au loc la Palatul Lyra si la Mall Braila.

Parteneri in desfasurarea actiunilor sunt Liceul de Arte „Hariclea Darclee”, Scoala Populara de arte „Vespasian Lungu”, Asociatia culturala ArtEvent, Asociatia Coloreria, Primaria municipiului Braila.

Sambata – 2 aprilie 2016, programul de la Palatul Lyra are loc incepand cu ora 11.00: spectacol sustinut de elevi ai Liceului „Darclee” si ai Scolii Populare „V. Lungu”. De asemenea, tot in incinta Palatului Lyra este amenajata si o expozitie cu lucrari realziate de copiii speciali. seminar autism, 2015

Sambata – 2 aprilie 2016, la Mall poate fi admirata o expozitie cu lucrari ale copiilor speciali si de la ora 17.00 este un program de dans sustinut de trupa Shinning Star.

N.red. Prima conferinta din Romania postdecembrista despre autism a avut loc in 2011, organizata de Houston NPA si medic Maria Szerac (https://brailachirei.wordpress.com/2011/03/31/conferinta-nationala-%E2%80%9Cterapii-si-interventii-in-autism%E2%80%9D-in-capitala/) Evenimentele de la Braila au si scop caritabil, participantii fiind invitati sa sustina famiile cu copii si tineri care sufera de autism.   

Foto din arhiva revistei de cultura si infomatie Braila Chirei de la seminarul pe teme de autism organizat la Braila in anul 2015, la aceeasi data: de la dreapta – Adriana Ene,  prof. dr. logoped Georgela Taranu si, in stanga, Rodica Neofit.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s