La Jandarmeria Brăila, Ziua porţilor deschise – luni, 18 aprilie 2016


*Elevii sunt asteptati la sediu – str. Industriei nr. 1 – unde vor avea loc activităţi educativ-preventive sau pot vedea materialele specifice de intervenţie expuse la standuri special amenajate

 

DSCN8514         În contextul desfăşurării programului naţional Şcoala altfel „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, dar şi a solicitărilor de vizitare a unităţii venite din partea unor instituţii de învăţământ, jandarmii brăileni vin în întâmpinarea elevilor prin organizarea Zilei Porţilor Deschise. Astfel, luni, 18 aprilie 2016, începând cu ora 9.00, copiii sunt aşteptaţi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Brăila din strada Industriei nr. 1, unde se pot familiariza cu rolul acestei instituţiei, pot participa activităţi educativ-preventive sau pot vedea materialele specifice de intervenţie ce vor fi expuse la standurile special amenajate în acest sens.

Surprizele nu se opresc aici, în jurul orei 10.30, jandarmii le-au pregătit celor interesaţi, exerciţii demonstrative de arte marţiale, simularea unor intervenţii pe linie de ordine publică şi exerciţii în care vor participa câinii folosiţi în misiunile specifice. Pe timpul acestui eveniment, jandarmii din cadrul Compartimentului de Prevenire vor distribui materiale informative legate de cunoaşterea legislaţiei, iar tinerii dornici să urmeze o carieră în cadrul Jandarmeriei Române vor putea consulta oferta educaţională a unităţilor de învăţământ care pregătesc studenţi şi elevi în acest sens”, se precizează in materialul transmis de la Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al IJJ Brăila.

Foto cu jandarmi, din arhiva revistei de cultură şi informaţie Braila Chirei. de la un eveniment desfăşurat recent la poligonul de trageri.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s