Brailenii au meci de pomina: Dacia Unirea cu FC Rapid


*Duminica, 24 aprilie 2016, la Stadionul Municipal de la ora 11.00 * Bilete de 5 lei la tribuna 2 si 10 lei pentru tribuna 1 * In plus, liberalii Florin Eugen Carligea si Catalin Boboc – candidati la Consiliul Judetean si Primaria municipiului  la alegerile din iunie 2016 ofera in dar 1000 de bilete iubitorilor fotbalului

 

afis Dacia Unirea - FC Rapid      Brailenii sunt asteptati in numar mare duminica, 24 aprilie 2016, sa-si sustina echipa Dacia Unirea la meciul cu FC Rapid la care bucurestenii si-au anuntat participarea cu o echipa substantiala de suporteri. Cum se stie, meciul se joaca si in tribune asa ca un efort mic – pretul unui bilet de 5 lei la tribuna 2 si 10 lei la tribuna 1 – ar fi suficient, plus un bagaj de sloganuri incurajatoare pentru jucatori.

N.aut. La conferinta saptamana de la sediu, liberalii au promis 1000 de bilete cadou pentru barilenii suporteri. Astfel, Catalin Boboc – senator, presedintele Organizatiei Judetene a PNL Braila, candidatul la Primaria municipiului, Florin Eugen Carligea – om de afaceri, sponsor al echipei Dacia Unirea, candidatul la Consiliul Judetean Braila si Alexandru Danaila Zaharia – presedinte Organizatia Municipala a PNL Braila,  viceprimar la municipiu au anuntat un Event pe Facebook si o adunare in fata primariei pentru finalizarea demersului. Carligea a mentionat ca gestul este unul din partea unor infocati iubitori ai sportului cu balonul rotund, banii intra in contul clubului si este inca un dar pe care il face echipei, brailenilor si Brailei din respect si dragoste pentru oras.

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s