Claudiu Eduard Braileanu, expozitie de fotografie la Biblioteca Nationala


* „Argentina – capatul lumii” este titlul sub care bibliotecarul de la Braila expune imagini pe care le-a surprins in capitala Buenos Aires * Vernisajul are loc in 25 aprilie 2016

      131   Bibliotecar dr. Eduard Claudiu Braileanu (foto din arhiva revistei de cultura si informatie Braila Chirei de la Ziua Poeziei 2015) este autorul expozitiei de fotografie „Argentina – capatul lumii” care se verniseaza luni, 25 aprilie 2016, de la ora 14.00 la Biblioteca Nationala a Romaniei.

Expozitia dezvaluie o parte din misterele unui taram foarte putin cunoscut de romani, capitala Buenos Aires, cu celebrele sale cartiere La Boca si San Telmo, precum si faimoasele Cataracte Iguazu, aflate la granite celor tari – Argentina, Brazilia si Paraguay. Fotograful a incercat sa surprinda cele mai fine detalii, cele mai relevante imagini, cele mai autentice expresii ale spiritului argentinian. Amestecului de culori vii din La Boca, cartierul tangoului, i se opun imaginile maiestoase ale naturii neimblanzite din caderile de apa pentru care milioane de turisti viziteaza Argentina„, subliniaza organizatorii. afis-expozitie-argentina

Evenimentul este organizat de Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila – unde lucreaza Claudiu Braileanu, in parteneriat cu Biblioteca Nationala gazda. Prezintator la vernisaj este Tarquinius Vadeanu – organizator al Salonului International de Arta Fotografica Danubius „Best of CF” – Braila, membru al Federation Internationale de l’Art Photographique (FIAP) si al Asociatiei Artistilor Fotografi Romani (AAFR).

Expozitia ramane deschisa la Biblioteca Nationala – in spatiul BiblioExpo, la mezanin – pana pe 15 mai 2016. Expozitia „Argentina – capatul lumii” face parte din proiectul BiblioExpo, lansat de Biblioteca Nationala la inceputul lui 2015.

Reclame

1 comentariu


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.