1 iunie, copii prescolari si Centrul Europe Direct Braila


*La Gradinita nr. 48 „Luceafarul” a avut loc o activitate dedicata Zilei Internationale a Copilului

Europa pt copii 2       Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului – 1 iunie, Centrul Europe Direct (CIED – site cu logo si pe pagina de garda a revistei Braila Chirei) Braila a organizat la Gradinita nr. 48 „Luceafarul” din municipiul Braila evenimentul numit „Europa pentru copii”. Si pentru ca micutii se simt mai bine cand… deseneaza lumea, prescolarii care s-au intalnit cu reprezentantii CIED au colorat steagurile statelor membre UE si au vizionat filmulete instructiv-educative despre Uniunea Europeana Europa pt copii 1

(mai multe despre documentele UE utile cadrelor didactice la http://europa.eu/publications/resources-teachers/index_ro.htm si pentru cei mici multe carti se pot descarca de la http://europa.eu/teachers-corner/age-ranks/9-years_ro).

La finalul evenimentului, toti participantii au primit publicatii cu tematica europeana destinate copiilor, stegulete si baloane inscriptionate cu sigla Uniunii Europene.

* * *

Centrul Europe Direct – sediul la Lacu Sarat – face parte din reteaua Europe Direct nationala (http://ec.europa.eu/romania/information/centrele_de_informare_europe_direct/index_ro.htm) coordonata de Ioana Marchis: „Centrele Europe Direct reprezintă un punct de contact local pentru toate instituțiile UE și cooperează cu alți parteneri de informare activi. Ele completează și susţin activitatea Reprezentanțelor Comisiei Europene și a Birourilor de Informare ale Parlamentului European la nivel local și regional„. Rețeaua Centrelor Europe Direct este coordonată de Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s