Concert cameral la Filarmonica Lyra – George Cavadia


*In 22 iunie 2016, de la 18.30 * Cu cvartetul „Pro Musica”, solisti Cerasela Popa si Luminita Vasile – soprane, violonistul Gheorghe Vasile, Raluca Ciuca la pian

afis concert Lyra 22 iun           Filarmonica „Lyra – George Cavadia” Braila (redenumita astfel in baza unui proiect de hotarare adoptat in plenul Consiliului Judetean Braila, institutia coordonatoare) condusa de Ionut Balaban, organizeaza in data de 22 iunie 2016, de la ora 18.30, un concert cameral. Evenimentul face parte din programul permanent de promovare a muzicii clasice in Braila, revenind astfel la vremurile de aur – inceputurile Filarmonicii Lyra (acum mai bine de 130 ani in urma!).DSCN1123

Programul serii este sustinut de cvartetul „Pro Musica” (foto din arhiva revistei de cultura si informatie Braila Chirei de la lansarea cartii „Reverie eseniana’ de Mihai Chirsanov, unde cvartetul a oferit o supriza muzicala participantilor la evenimentul derulat la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati’ Braila) cu Vali Maxim – vioara I, Stefan Lupu – vioara a II-a, Cristi Gageanu – viola, Mariana Martian – violoncel, soprana Elena Cerasela Popa (foto stanga jos, arhiva revistei Braila Chirei, in concertul din 5 mai 2016 sustinut la Lyra impreuna cu orchestra condusa de col. Petrea Gogu – https://brailachirei.wordpress.com/2016/05/06/concert-vocal-simfonic-de-la-lyra-o-bucurie-pentru-melomani/), soprana Luminita Vasile si violonistul Gheorghe Vasile, acompaniati la pian de Raluca Ciuca.
DSCN9659         In program sunt cuprinse piese si fragmente din creatii semnate Joseph Haydn, Richard Strauss, Emmerich Kalman, Gaetano Donizetti.

Evenimentul are loc in sala de concerte „Dr. Nicu Teodorescu” a Palatului Lyra (municipiul Braila, str. Cojocari nr. 21).

Un gând despre „Concert cameral la Filarmonica Lyra – George Cavadia”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.