Prin EURES, locuri de muncă sezonieră în agricultură: Spania – campania 2017


*AJOFM Braila anunţă ca sunt 800 locuri pentru munca sezonieră – sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsa între 18 – 40 ani, pentru recoltarea căpşunilor

 

capsuni     Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila oferă prin serviciul de ocupare EURES Romania 800 locuri de muncă vacante în Spania pentru munca sezonieră în agricultură. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsa între 18 – 40 ani), pentru recoltarea căpşunilor, campania 2017; nu se solicită experiență.

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra sumei de 1,6 euro pe zi; nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din AJOFM Brăila din B-dul Dorobanti nr. 603-605, parter, biroul 2, tel 0239 611 386 int.114. Data și locația bursei vor fi comunicate ulterior”, precizează Monica Bratu – director executiv AJOFM Brăila.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s