Viata… site-urilor! Diferente


*O scurta privire pe paginile web ale Primariei Braila si Consiliului Judetean Braila arata clar… diferente de lucru, cel putin!

La Primaria municipiului Braila, dupa alegerile locale din 5 iunie 2016 s-a petrecut cel putin o schimbare. A fost ales un nou primar: Marian Viorel Dragomir (PSD, 41 ani) care vine in aceasta functie dupa ce a fost deputat in Parlamentul romaniei. A depus juramantul in 23 iunie 2016, iar a doua zi era la noul job (https://brailachirei.wordpress.com/2016/06/24/marian-viorel-dragomir-o-prima-zi-activa-la-primaria-braila/). Site-ul institutiei arata aceasta schimbare – foto. Tot in 23 iunie au fost alesi si viceprimarii, cu votul plenului noului Consiliu Local Municipal Braila, in persoanele a doi membri PSD; Doinita Ciocan (al treilea mandat de vice) si Alexandru Jantea Crican. site Primaria Br, 27 iun 2016

site CJ Br, 27 iun 2016      Si la Consiliul Judetean Braila a fost ales un nou presedinte: Francisk Iulian Chiriac (40 ani, PSD) – secretar de stat in Ministerul Sanatatii pana de curand. De asemenea, in 23 iunie 2016 au fost alesi vicepresedintii: Ionel Epureanu (PSD; a ramas in functie) si Catalin Daniel Murea (ALDE).

Doar ca pe site-ul CJ nu se vad (foto alaturata, in stanga) aceste schimbari… deocamdata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.