Viata… site-urilor! Diferente


*O scurta privire pe paginile web ale Primariei Braila si Consiliului Judetean Braila arata clar… diferente de lucru, cel putin!

La Primaria municipiului Braila, dupa alegerile locale din 5 iunie 2016 s-a petrecut cel putin o schimbare. A fost ales un nou primar: Marian Viorel Dragomir (PSD, 41 ani) care vine in aceasta functie dupa ce a fost deputat in Parlamentul romaniei. A depus juramantul in 23 iunie 2016, iar a doua zi era la noul job (https://brailachirei.wordpress.com/2016/06/24/marian-viorel-dragomir-o-prima-zi-activa-la-primaria-braila/). Site-ul institutiei arata aceasta schimbare – foto. Tot in 23 iunie au fost alesi si viceprimarii, cu votul plenului noului Consiliu Local Municipal Braila, in persoanele a doi membri PSD; Doinita Ciocan (al treilea mandat de vice) si Alexandru Jantea Crican. site Primaria Br, 27 iun 2016

site CJ Br, 27 iun 2016      Si la Consiliul Judetean Braila a fost ales un nou presedinte: Francisk Iulian Chiriac (40 ani, PSD) – secretar de stat in Ministerul Sanatatii pana de curand. De asemenea, in 23 iunie 2016 au fost alesi vicepresedintii: Ionel Epureanu (PSD; a ramas in functie) si Catalin Daniel Murea (ALDE).

Doar ca pe site-ul CJ nu se vad (foto alaturata, in stanga) aceste schimbari… deocamdata!

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s