Festival internațional de poezie și muzică de cameră „poezia e la bistrița”, ediția a VIII-a


*In perioada 14 – 17 iulie 2016

 

afis-poezia-e-la-bistrita-2016        Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud și Societatea de Concerte Bistrița organizează a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Poezie și Muzică de Cameră „poezia e la bistrița” (detalii, invitatii si programul pe pagina oficiala la https://poeziaelabistrita.wordpress.com/); evenimente în perioada 14 – 17 iulie 2016.

Scriitori și muzicieni din România, Belgia, Elveția, Germania, Irlanda, Israel, Italia, Macedonia, Republica Moldova, Slovenia, Spania și SUA susțin lecturi, recitaluri, performance-uri și întâlniri cu publicul la Centrul Multicultural Sinagoga Bistrița, Biserica Evanghelică, Plan B Club Café și Pub Corso Café.  Programul include expoziții (la Galeria „Arcade 24″ și Galeria Lina) și un spectacol de teatru la Centrul Multicultural Sinagoga. Dezbaterile din festival au în prim-plan poezia la nivel european și mondial. Sunt si prezentări ale unor edituri și reviste literare notabile din țară, cu participarea editorilor, redactorilor, jurnaliștilor culturali și a traducătorilor.

Proiectul este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și are ca parteneri Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Primăria Municipiului Bistrița, Institutul Cultural Român, Ambasada Statelor Unite ale Americii în România, Vlaams Fonds voor de Letteren Belgia, CCIA Bistrița-Năsăud – Centrul Europe Direct Bistrița, Biserica Evanghelică din Bistrița, Galeria „Arcade 24″, dar si UAP Bistrița, Plan B Club Café, Pub Corso Café, Hotel Coroana de Aur, Hotel Bistrița și Librăriile Aletheia.

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s